IPhone vs Samsung / iOs vs Android

03:49:00
       Pe internet se desfasoara un razboi in pareri contradictorii: iPhone sau Samsung? iOS sau Android?
Sunt de parere ca fiecare sistem de operare are punctele lui tari si punctele lui slabe. Unul nu poate oferi ceea ce ofera celalalt si invers, tocmai de aceea consider ca nu pot fi comparate si tocmai de aceea sunt de parere ca acest "razboi" care se duce pe meleagurile internetului este unul stupid.
Personal, prefer dispozitivele si sistemul de operare oferit de Apple. Intamplator, detin un iPhone 4 (e destul de vechi, stiu) si un terminal cu Android. In comparatie cu Android, iOS-ul nu mi-a dat niciodata nici un bug, in timp ce sistemul de operare Android care este oferit gratuit si ruleaza pe sute sau mii de dispozitive mobile din lume. Tocmai din acest punct de vedere, consider ca iOS-ul este cel mai bun sistem de operare, oferind stabilitate si functionalitate 100%.
        Insa, nu este suficient sa ai ultimul model de iPhone in buzunar, ci este necesar sa indeplinesti anumite conditii ca sa te poti bucura pe o perioada indelungata de acesta. Daca ai unul din ultimele modele de iPhone, te anunt ca poti gasi huse iphone 5s si huse iphone 6 la un pret foarte accesibil, care sa-ti protejeze telefonul de zgarieturi si praf sau sa-i diminueze socul in cazul in care acesta tocmai v-a cazut din mana. Daca vi s-a intamplat asta, inseamna ca sunteti tolomaci. Cum sa-ti scada, ma, iPhone-ul din mana? "Scumpetea" aia de telefon!
        Am vazut multe dispozitive iPhone care au sfarsit tragic din cauza neatentiei detinatorilor acestor terminale, din pricina conditiilor neprielnice in care au fost utilizate sau din cauza loviturilor, care intervin intr-un mod involuntar. Tocmai de aceea sunt de parere ca mai bine prevenim decat sa tratam, in cazul acesta...sa reparam. Cat ne costa sa ne cumparam o husa? Nu foarte mult, dar investim in siguranta.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.