Porti de acces catre viitor

Despre teoria vietii s-a mai scris si despre cum trebuie sa traim corect. Observam continuu in jurul nostru cat si pe internet o multime de speakeri motivationali care incearca sa ne indrume spre reusita cu discursuri precum: ''numai tu poti'', ''depinde doar de tine'' si ''poti reusi''. Nu ii condamn, este o meserie frumoasa unde fiecare persoana participanta la eveniment invata de la o alta persoana anumite lucruri, provenite din experienta personala. Cu toate astea, sunt de parere ca aceasta nu este o reteta minune pentru a reusi in viata.

Zilnic se deschid porti de acces catre viitor, totul se bazeaza doar pe alegere. Uneori, alegerile le facem emotional, involuntar sau argumentat. In alte cazuri, ne lasam influentati din exterior in luarea unei decizii, lucru care de cele mai multe ori se dovedeste a nu fi deloc benefic pentru noi.

Pentru ca suntem la capitolul ''porti de acces'', vreau sa va povestesc o intamplare din viata mea, actiunea petrecandu-se in urma cu doua luni in localitatea Bran.


Mi-a fost dat sa ajung in locatie datorita unui team building organizat de firma la care lucrez. Dupa o zi intreaga de petrecut alaturi de colegi, bineinteles ca m-am despartit putin de grup deoarece voiam sa vad mai mult imprejurimile. Sa nu se inteleaga ca am plecat fiindca nu mi-a placut, ci din contra, m-am distrat de minune alaturi de ei, dar cei care ma stiu pot confirma faptul ca nu pot sta locului mai mult de 12 ore fara sa ma deplasez.

In Bran, locuri de vizitat nu prea sunt, asa ca am facut o plimbare in aer liber. Mi-am pus castile in urechi, am pornit muzica si am luat la pas soseaua principala unde, din cand in cand, mai eram luminat de farurile unor masini. Dupa aproape o jumatate de ora de mers pe jos, ajung in fata unei vile care era ingradita cu garduri de aluminiu si in fata acesteia doua porti de acces Davos parca desprinse din cartile cu povesti. Aveai senzatia ca acolo se termina viata pe pamant iar acele porti semnificau intrarea in rai. Am ramas pret de un sfert de ceas si am admirat inspiratia proprietarului de a realiza acea opera de arta.

Care este legatura dintre speakeri motivationali si portile de acces?


Probabil va intrebati acest lucru. Poate vi s-a parut ciudat ca am inceput articolul vorbind despre speakeri motivationali si am ajuns brusc la porti de acces, dar intre toate acestea, exista o stransa legatura.

Probabil proprietarul m-a vazut pe fereastra ca stateam in fata locuintei si priveam gardul si portile lui, asa ca a iesit la poarta si m-a intrebat daca ma poate ajuta cu ceva. I-am explicat de ce m-am oprit si mi-am cerut scuze daca am deranjat. Proprietarul s-a simtit multumit ca ii este apreciata munca, chiar daca tot ce a trebuit sa faca a fost sa plaseze o comanda online. Mi-a povestit ca este speaker motivational si ca el asa vede fiecare intalnire cu participantii la evenimentele organizate de el. Sfaturile lui sunt precum niste porti de acces, unde depinde de fiecare participant daca are cheia potrivita pentru a le putea deschide.

Link FB: https://www.facebook.com/davos.europe/

Contact:

Adresa: DN 26, km5 +800 Galati, Romania

Tel: +40 (728) 033 599


E-Mail:  info@davos-europe.com

Site: www.Davos-Europe.com

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.