Ce palarii vor purta damele in primavara anului 2019?

Totul se schimba de la an la an si nimic nu ramane constant, nici macar moda. Se mai intampla ca aceasta sa mai revina peste cativa ani, dar asta este o alta poveste.

Intotdeauna ramanem surprinsi de cum se viralizeaza cu ajutorul mass mediei moda la nivel international. De cele mai multe ori, totul pleaca de la o idee, de la ceva inedit, de la acel ''ceva'' special purtat de o anumita persoana. Este nevoie de o simpla fotografie sau un filmulet pentru a transmite mai departe mesajul dorit.

Pentru barbati, din punctul lor de vedere, moda nu este atat de importanta. Adica noi nu tinem sa fim imbracati cu ultimele haine aparute pe piata sau sa purtam ultimele aparitii in materie de palarii pentru barbati. Noi ne imbracam oricum, daca e necesar sa punem ceva pe cap o facem, daca nu, este bine si asa.

Pentru femei lucrurile stau putin diferit fiindca ele trebuie sa se imbrace bine, sa arate bine, sa se poarte bine, sa fie doamne in toata regula atunci cand ies din casa deoarece ele sunt reprezentantele sexului frumos si trebuie sa se prezinte in anumite standarde pe care si le impune fiecare persoana.

Ce palarii au purtat damele in anul 2018?


Anul 2018 a fost mai inflorat si viu colorat ca niciodata. Anul acesta, care este aproape pe sfarsite, a adus moda palariilor pentru dame viu colorate, cat mai diversificate ca modele, pline cu pene sau cu putina blanita pe alocuri. Toata vara, cand mergeam pe strada, vedeam doamne de diferite varste purtand astfel de palarii. Cand stai si te gandesti ca anul 2018 aproape s-a dus iar anul 2019 ne aduce o alta moda... parca nu te simti pregatit de schimbare, sa vezi altceva pe strada.

Ce ne aduce anul 2019 in materie de moda la palarii?


Dupa cum am spus in randurile de mai sus, moda revine iar anul 2019 ne aduce doua feluri ca moda de palarii de dama, doua feluri: palarii business - purtate la intalniri de afaceri si palarii clasice, cat mai simple, de o singura culoare - purtate ocazional pe strada, la plimbare sau cand mergem la cumparaturi.

 

  1. Palarie pentru dama business cu influente masculine




Cu multa atentie la detalii, aceasta palarie pastreaza un echilibru intre feminin si masculin, fragil si robust, sensibil si puternic! Accesorizata cu o banda textila lata, cu fonta dubla usor inclinata, palaria se poate realiza in orice culoare disponibila in paletar, atat din lana, cat si din par de iepure.

2. Palarie de dama Terracotta - palarie simpla, o singura culoare



O palarie caramizie cu boruri largi, accesorizata cu o banda textila maro si o floare in nuantele palariei. Se poate realiza propria palarie, in orice marime sau culoare disponibila in paletar.

 

Acestea fiind spuse, ne asteptam de la anul 2019 sa ne aduca pe strada o multime de doamne care sa poarte aceste modele de palarii, dar personalizate dupa bunul plac. Mie imi exprima eleganta, rafinament si seriozitate. Cu ajutorul lor, orice doamna poate parea o femeie de afaceri care se afla in drumul sau spre birou.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.