Ce serviciu de web hosting iti alegi?

06:33:00
Nu imi mai amintesc in ce zi de izolare sunt, mi se pare ca timpul a ramas in loc si nimic in jurul meu nu se mai intampla. Defapt, stai... totul este inchis, chiar nu se mai intampla nimic in jur.

Starea asta de urgenta m-a ajutat sa imi petrec mai mult timp in online si sa-mi fac simtita prezenta aici. Pot spune ca imi era dor de blogurile mele si sa scriu cateva articole. Este un sentiment placut sa te revii la ceva ce ai abandonat cateva luni de zile.

Cu toate acestea, exista si dezavantaje. Imi este dor sa ies din casa, sa ma intalnesc cu prietenii si sa stau la o terasa. Starea aceasta de urgenta m-a facut sa ma adaptez si sa ma vad cu ei prin intermediul aplicatiilor dedicate pentru videocall.

Un alt lucru care m-a invatat starea de urgenta este acela de a fi mai chibzuit din punct de vedere financiar, sa fac economii si sa reduc din cheltuieli, inclusiv cu blogurile.

Ce serviciu de web hosting am si cat platesc lunar?


Pana in prezent nu m-am documentat foarte mult asupra preturilor pentru acest tip de serviciu. Platesc in medie 52 lei/luna pentru gazduirea a doua bloguri. De curand am aflat ca este mult si ca mai pot reduce acest cost. Exista plan de web hosting ieftin la doar 1.49 euro/luna.

Mai jos regasiti cateva planuri de web hosting in functie de necesitatile dumneavoastra.



Mi-am achizitionat cel mai ieftin plan de web hosting pentru blogurile mele. Spatiul de stocare de 10GB pentru continue imi este suficient, beneficiez de back up zilnic iar faptul ca traficul este nelimitat, exact ca si planul actual de pe care il am este mai mult decat perfect. Practic, cu banii pe care ii plateam doua luni la firma la care beneficiam de web hosting, beneficiez la providerul actual de web hosting timp de 12 luni. Nici ca se putea face economie mai buna de atat.

De ce plan Starter si nu eCommerce?


Planul eCommerce este ideal pentru ca la 3.99 euro/luna iti ofera domeniu .ro inclus timp de un an + 80GB spatiu de stocare. Este un plan de web hosting ideal pe care vi-l recomand. Eu detin deja domeniul .ro pentru pagina mea si de aceea nu am ales acest plan de web hosting. In schimb, voi o puteti face daca nu aveti domeniul achizitionat si doriti sa porniti o pagina web profi.

La inceput nu stiam ce implica un plan de web hosting si ce presupune un domeniu. Am inceput sa scriu pe un blog aflat pe subdomeniu, vizibilitatea pe motoarele de cautare era redusa iar continutul nu se afla in lumina reflectoarelor. Daca doresti sa cresti, sa fi vizibil, sa ai accesari, lumea sa iti citeasca continutul, NU trebuie sa stai pe subdomeniu. Stiu, subdomeniul este gratuit, dar nici bani nu vei scoate din asta daca nu incepi sa investesti. Asa am inceput sa ma documentez, sa citesc iar dupa sase luni de activitate, am migrat blogul de pe subdomeniu pe domeniu + achizitie de web hosting. In mai putin de trei luni, blogul meu a inceput sa se bucure de vizibilitate pe motoarele de cautare iar continutul sa devina relevant pentru consumatori. Numarul de views-uri a inceput sa creasca vizibil iar achizitia s-a dovedit foarte utila.

Ai un blog personal? Daca raspunsul este ''da'' atunci investeste in el si fa-l cunoscut! Migreaza catre un domeniu .ro si alege un plan de web hosting ieftin.

Mai multe detalii regasesti pe link-urile de mai jos:

Denumire: Gazduire Web S.R.L.

Adresa: Str. Calea Floreasca nr. 169, Cladirea IPA, Etaj 2,
Camera 4, Sector 1, 014459, Bucuresti, Romania
Cod Fiscal: 16667745
Reg. Com: J40/12864/10.08.2004

Pentru oferte personalizate


Telefon: 0374.18.78.99 (intre orele 09.00 si 18.00)


Fax: 021.209.53.25


Email: oferte@gazduire.ro


Pagina de fb: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.