De unde imi cumpar hrana pentru caini?

07:29:00
Ma pot declara un iubitor de animale si asta datorita faptului ca niciodata nu am putut sta fara sa am un animal de casa. Iubesc pisicile si cainii, mai mult cainii. Cand eram mic, adica cand aveam doar cativa anisori, am avut o pisica la care tineam foarte mult. Aveam grija de ea, o hraneam si ii acordam atentie. O data cu trecerea anilor si pierderea pisicii, m-am ''reprofilat'' pe caini. De atunci doar caini am avut, nu am mai avut pisici.

De ce iubesc cainii mai mult decat pisicile?


Cainii mi-au aratat ce inseamna devotamentul fata de stapan, au fost intotdeauna mai ascultatori decat pisicile si au aratat mai multa afectiune.

Intotdeauna am avut grija de animalele de companie pe care le-am avut. Le-am vaccinat, ii tundeam, mergeam cu ele la control periodic la veterinar si le ofeream mereu mancare dedicata lor, nu resturi de mancare de la mine.

Cainii trebuie sa aiba o alimentatie diferita de noi, oamenii. Acestia au nevoie de mai multe decat noi si nu isi pot lua cantitatea necesara din mancarea umana. Pentru ei, consumul de mancare umana este la fel de nesanatos cum este pentru noi consumul de fast food. Ne satura, dar nu este deloc sanatos.

Ce mancare cumpar pentru catel?



  1. Mancare uscata pentru catei




Ingredientele atent selectionate, carnea de pasare usor digerabila, ovazul saturat si semintele de chia care faciliteaza digestia, fac din BELCANDO Adult Light o hrana sanatoasa pentru cainii cu un nivel scazut de activitate si pentru cainii supraponderali. Continutul de proteine si grasimi a fost redus in mod semnificativ si adaptat nevoilor acestor caini. Un procent ridicat de fibre brute asigura mentinerea sau scaderea greutatii cainelui si satietatea acestora. Este important sa-i asigurati constant cantitatea corespunzatoare de hrana. Proteina L-carnitina aflata in compozitia hranei Belcando stimuleaza arderea grasimilor, reduce depunerea acestora in tesuturi si sprijina si activitatea muschiului cardiac. Nu contine grau, soia, porumb, produse din lapte.

Pretul de achizitie porneste de la 27.90 lei tva inclus. Un pret foarte redus iar cainele se poate bucura de mese sanatoase pline de proteine.

 

2. Mancare umeda pentru catei

Delicioasa, contine bucati intregi de carne atent gatite si nu carne prelucrata. Este imbogatita cu ingrediente atent selectionate si contine ulei de sofranel, bogat in acizi grasi polinesaturati. Sanatoasa, este realizata din cele mai bune produse naturale, fara arome artificiale, coloranti sau conservanti.

 

Pretul de achizitie este de 9.90 lei tva inclus.


Mesele catelului trebuie sa fie diversificate, asa cum este si la oameni. Nu este recomandat sa hranim cainele doar cu mancare uscata sau doar cu mancare umeda. Din cand in cand, este indicat sa le oferim suplimente nutritive. Asadar, ajungem la a treia categorie de mancare pe care o cumpar pentru catel.

 

3. Suplimente nutritive pentru catei

Este o hrana complementara pentru caini cu greutatea mai mica de 25 kg, pentru caini cu blana lunga, alba, care naparlesc, pentru o blana perfecta. Complexul de biotina proactiva, zinc, vitamina B si metionina ajuta la mentinerea unei piele sanatoase si a unei blani stralucitoare. In plus, acesta ajuta in mod pozitiv cheratina din gheare. Utilizarea in timpul naparlirii este recomandat pentru a accelera inlocuirea parului.

Pretul de achizitie pentru acest supliment nutritiv porneste de la 28.81 lei tva inclus.

In cazul in care esti curios sa afli mai multe informatii despre magazinul de unde cumpar toate aceste produse pentru catelul meu, ai datele de contact mai jos:

RED WAY SRL

Cluj Napoca, Piata 1 mai nr. 1-2, jud. Cluj

Email: contact@buddies.ro

Contact telefonic: 0364-881.882

Esti iubitor de animale? Detii un animal de companie? Povesteste-ne mai multe despre el si cu ce il hranesti in sectiunea cu comentarii. Suntem curiosi sa aflam povestea lui.

 

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.