Ce trebuie sa stii despre tigarile electronice?

15:53:00
       Lucrurile se revolutioneaza de-a lungul timpului. Pe zi ce trece gasim lucruri noi bazate pe lucruri vechi. De aici a pornit si conceptul tigarilor electronice.
       Viciul fumatului este prezent de sute de ani, oamenii gasind in acest "ritual" calmare si liniste. Nu este considerat un viciu sanatos, practic, nici-un viciu nu este sanatos, dar este abordat de la o varsta frageda, existand persoane care incep sa fumeze de la varsta de 14-15 ani, o data cu trecerea in ciclul liceal, unde intervine anturajul.
       Personal, am fumat pe o perioada limitata de timp, de sase luni, ulterior m-am lasat fiindca am constientizat ca sanatatea este prioritara, dincolo de orice placere ascunsa intr-un viciu. Am fumat tigari clasice, pe care le fuma majoritatea la vremea respectiva. Dupa cativa ani, au aparut pe piata tigari electronice, in scopul de a fi mai...sanatos.
       Am experimentat acest nou curent iar gustul acestora este diferit. Mi-au placut mai mult decat tigarile clasice, fumul este inlocuit cu un abur si sunt mai gustoase. Mai mult de atat, nu sunt interzise in spatiile inchise si trebuie doar reincarcata.
       Dupa ce am facut trecerea pe tigare electronica, in cercul meu de prieteni au inceput si altii sa incerce si, intr-un final, au facut si acestia marele pas. Acum mergem in mijloacele de transport in comun si fumam linistiti iar aburul produs de tigare nu afecteaza pe nimeni din jurul nostru.
As putea spune ca este un motiv in plus de a fuma, de a te linisti si o poti avea oricand la indemana. Te-ai enervat? Ai luat o pauza, ai scos tigarea electronica din buzunar, ai tras doua pufuri si gata, esti fresh.
       Alti oameni folosesc tigarile electronice ca modalitate de a se lasa de fumat. Acestia nu reusesc sa se lase instant de acest viciu si o fac treptat, micsorand numarul de tigari fumate pe zi si apoi trec pe tigari electronice, urmand, apoi, sa inceteze definitiv. In comparatie cu tigarile clasice, aceste tigari electronice iti ofera toate aceste oportunitati.

Preferabil, ar fi sa nu te apuci niciodata de fumat iar daca o faci, consuma tigari electronice.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.