Spalam puntea sau mocheta?

15:16:00
        Noua, romanilor, ne place sa spalam puntea sau sa tragem de timp cand vine vorba de treaba. Cand vine vorba de curatenie, ne fofilam si incepem sa strambam din nas fiindca necesita foarte mult timp si efort. Incercam sa gasim solutii mai rapide si practice, dar degeaba. Stam cu privirea atintita asupra unei mochete care se curata foarte greu, reprezentand inamicul nr. 1 in materie de curatenie. Aceasta este cel mai greu de curatat datorita texturii destul de solide.
        Mocheta este obiectul care reuseste sa stranga cele mai multe bacterii care pot fi daunatoare pentru integritatea sanatatii membrilor familiei.
        Curatarea poate insemna mult timp pierdut si nervi intinsi la maxim daca nu ai rabdarea necesara. In plus, nu este recomandat sa se foloseasca detergent obisnuit pentru curatarea unei mochete. O spalare de mocheta in Bucuresti costa foarte putin. Costa? Da, vorbesc despre servicii de curatare a mochetei.
       Exista alternative pentru cei care nu doresc sa curete mochete sau nu vor. Exista firma care se ocupa dedicat de spalarea mochetelor. O echipa formata din profesionisti vor veni si se vor ocupa de curatarea mochetei cu toate ustensilele si solutiile de curatare necesare pentru o curatare optima.
Intreaga familie se va bucura de curatenia din locuinta, fiindca curatenia nu este completa daca un obiect nu este curatat. Curatenia ori este completa, ori nu este curatenie deoarece, de la un singur articol necuratat, bacteriile se pot raspandi in intreaga locuinta.
      Am invatat ca atunci cand ma apuc sa fac curatenie, sa curat orice obiect din casa, fara a evita vreunul. Le asez in asa fel incat fiecare obiect sa-si pastreze ordinea in ceea ce priveste curatarea. Pentru a scapa de efortul maxim, curat prima data mocheta, apoi ma ocup de restul. Asa ar trebui sa faca si ceilalti si sa se planga mai putin. Nimic nu este imposibil sau prea greu, conteaza doar sa faci curat.
      Mochetele sunt cele care se murdaresc si ce mai repede, dar nu avem ce face pentru a impiedica acest lucru, trebuie doar sa le curatam frecvent. Inlocuitor nu exista, iar mocheta ramane piesa nr.1 prezenta in fiecare locuinta. Ce ne faceam daca nu exista mocheta?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.