Cum sa inviti oamenii la botez?

14:24:00
       Botezul este un eveniment important din viata noastra, un moment care marcheaza venirea pe lume a unui nou membru al familiei, un moment plin de fericire si entuziasm pentru parintii acestuia. Pentru un eveniment de amploare precum acesta, pregatirile cat si asteptarile sunt pe masura, atat din partea organizatorilor cat si a invitatilor. Cea mai importanta sarcina o au parintii copilului fiindca acestia trebuie sa coordoneze intreaga activitate, trebuie sa aiba grija de toate detaliile, nu trebuie sa omita nimic, trebuie sa se gandeasca la decoratiuni, sa aleaga playlistul de muzica si multe alte detalii.
       Toata lumea se bazeaza pe aspectele principale, dar cati din fericitii parinti se gandesc sa pregateasca invitatii de botez profesionale?
       Aceste invitatii reprezinta primul contact pe care invitatul o are cu ceea ce urmeaza sa urmeze. In functie de invitatia primita, deja ne putem da seama de cateva aspecte in ceea ce priveste evenimentul.
      Personal, atunci cand am primit niste invitatii clasice la astfel de evenimente, m-am asteptam doar la muzica, dans, mancare multa si atat. Surpriza? Doar in asta a constat evenimentul, dar am avut parte de doua evenimente speciale, la care am primit invitatii "diferite" iar parintii copilului au fost foarte creativi in organizarea botezului fiindca au surprins pe toata lumea cu ceva nou si nevazut. Nu doresc sa spun mai multe detalii fiindca au fost idei originale si nu vreau sa inspir pe nimeni sau sa li se copieze ideile.
      Ideea e ca, daca tot facem toate aceste lucruri pentru copil, fiind un eveniment important din viata lui cat si a noastra, ca parinti, cat si un eveniment important pentru cei din jurul nostru, atunci sa facem un efort in plus si sa facem ceva unicat, dupa petrecere, oamenii sa discute o perioada mare de timp de cat de tare a fost petrecerea la care au fost invitati si ca nu au mai vazut, pana in prezent, asa ceva. Daca unii oameni se gandesc mai mult la cum trebuie sa fie muzica, noi sa concentram la cat de unice sa fie invitatiile de botez pentru ca acesta reprezinta startul intregului eveniment. Sunt primele semne pe care le dam oamenilor in privinta evenimentului.
      In caz contrar, oamenii nu vor pleca dezamagiti de la eveniment fiindca distractia nu lipseste din peisaj, dar vor pleca cu un gust amar de: "inca o petrecere obisnuita". Atunci cand ai participat la foarte multe evenimente, devii pretentios, dar realist in acelasi timp. Sa creem asteptari oamenilor inca de la vazul invitatiilor si sa-i surprindem placut la eveniment, aceasta reprezinta cheia succesului. Daca nu ai fost atent, ia o hartie sau o agenda si noteaza.
Din punct de vedere personal, deja stiu ce am de facut in momentul in care o sa ma aflu in aceasta situatie. Am invatat de la cei mai buni ca invitatiile reprezinta si un simbol energetic, dar si un suvenir cu care ramanem in casa pentru tot restul vietii. Atunci cand toata energia pozitiva a acestui eveniment de amploare este canalizata pe o invitatie, aceasta va fi primita cu mare drag in casele oamenilor.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.