Laminator - echipament pentru ''plastifierea'' documentelor

03:06:00
   Laminatorul este un dispozitiv ce acopera cu un strat subtire de plastic foile de hartie protejandu-le astfel de factorii deterioranti, umezeala si timp, care deterioreaza, dupa cum bine stiti, orice hartie. Cu ajutorul unui laminator puteti pastra in siguranta documentele importante fara a va mai face griji ca le puteti pierde sau ca se pot deteriora datorita expunerii la conditii meteo nefavorabile.

     Laminarea este mai mult decat atat. Aceasta ofera o senzatie noua la atingere cat si un look mai modern obiectelor protejate prin "tehnologia in mai multe straturi". Pe intelesul tuturor, asta inseamna ca se aplica mai multe straturi de plastic peste un document, formand un invelis protector, cunoscut de oameni sub termenul de "plastifiere". E imposibil sa nu fi auzit pe cineva din jurul nostru sa spuna ca se duce la un centru sa-si plastifieze certificatul de nastere sau diploma de bacalaureat. Aparatul care detine aceasta sarcina se numeste laminator.


Este cea mai sigura modalitate de a ne tine documentele in siguranta, descoperita pana la ora actuala.
       Din punct de vede statistic, 6 din 10 oameni prefera sa cumpere o carte laminata decat o carte simpla, cartonata, fara sa stie ceva despre carte. Practic, pe aceste lucruri se bazeaza si cei care promoveaza o carte, devenind acest demers o buna strategie de marketing in vanzari. Insa, cum pentru orice se plateste, nici laminarea unei carti nu e gratuita, deci o carte laminata este un pic mai scumpa decat o carte cartonata.
      Dat fiind toate aceste lucruri, exista piata de desfacere in acest domeniu de afacere, deci exista un start sigur pentru oricine doreste sa porneasca la drum pe acest segment de activitate. Achizitionarea unui laminator este suficient pentru a incepe activitatea, acesta avand o viteza de laminare de 15m/min. In timp, in functie de numarul de comenzi, se va investi in dezvoltarea companiei prin achizitionarea de echipamente noi.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.