Startul unei afaceri in domeniul gravarii laser

12:02:00
    Laserul Spirit GLS Hybrid este stindardul liniei de gravoare Spirit, castigatoare a nenumarate premii. El continuaă performantele echipamentelor Laser Pro GCC, ridicand totul la un nou nivel.
     Sistemul hibrid, CO2 si fibra, poate da un plus de valoare afacerii dumneavoastra. Laserul Spirit GLS Hibrid va ajuta in tot ce inseamna gravura, taiere si aplicatii de marcare pe materiale metalice sau organice.

     MATERIALE COMPATIBILE:

- Aproape orice tip de material, inclusiv piele, hartie, carton, metal și plastic

     Cu ajutorul laserului Spirit GLS Hybrid, cu doua surse laser – CO2 si fibra – se poate grava aproape ORICE tip de material – inclusiv metal si plastic.

     Acest tip de gravator cu laser a fost menit sa revolutioneze standardul de gravare, cel obisnuit si sa aduca ceva nou, fiind capabil sa efectueze o lucrare ampla in doar cateva secunde, aducand o durabilitate ridicata obiectului gravat. Acest tip de gravare laser este mai eficient decat gravarea mecanica in care sunt implicate mai mult timp si mai multe resurse.

      Imaginea conteaza! Marea majoritate a clientilor aleg un produs dupa felul cum arata, fara sa-i mai intereseze alte detalii. Al doilea lucru de pe lista prioritatilor in domeniul vanzarii este felul cum este vadut un produs iar aici se ocupa agentul de vanzari din magazin, dar pentru ca impactul sa fie mare, ne intoarcem la primul punct si redescoperim importanta imaginii.

     Tocmai de aceea este nevoie de echipamente laser care sa "opereze" fara a face greseli si capabile sa efectueze cele mai importante operatii cu timp redus si exactitate mai mare decat mana omului.
Aici nu vorbim despre inlocuirea personalului de lucru cu echipamente, ci despre eficientizarea procesului de productie, astefel incat sa se asigure o functionalitate aproape de perfect si un aspect fizic placut al produsului finit.

Ce fel de echipament alegi pentru startul afacerii tale?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.