Ce jocuri online preferi sa joci?

23:52:00
       Tehnologia evolueaza, la fel si industria jocurilor pe calculator. Demult, jucam jocuri precum Ninja 2 sau SuperMario, jocuri care ne relaxau si ne distrau in acelasi timp. Grafica era foarte slaba, dar pe noi ne incanta si ne tineau cu ochii lipiti de monitoarele CRT (cu tub) ore in sir.

       De-a lungul timpului, a avut loc o revolutie in lumea tehnologiei. In mai putin de douazeci de ani, aceasta a cunoscut un proces de evolutie inimaginabil. O data cu aparitia internetului, jocurile au inceput sa se desfasoare in mediul online, fiind usor de accesat de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Acest lucru reprezinta un beneficiu fiindca nu mai suntem nevoiti sa instalam jocurile pe calculatoarele noastre, astfel ramanand mai mult spatiu pe hard-disk pentru fisierele noastre.

       Personal, nu poate trece o zi fara sa ma joc sau sa stau pe net, astfel, orice dispozitiv pe care-l detin are conexiune la internet in permanenta. Atat in autobuz cat si la locul de munca, cand prind putin timp liber ma joc.

       Ce jocuri ma joc?
       Imi plac jocurile de tip arcade, adica jocuri bejeweled cu diamante, in care trebuie sa sortez diamante pentru a le elimina. Acesta este mai mult decat un simplu joc. Pe langa faptul ca ne distreaza si ne ocupa timpul, acesta ne pune la munca atentia distributiva, considerandu-l si un joc psihologic.
Atunci cand esti presat de timp sau mutari, creierul nostru lucreaza sub "presiune", chiar daca este vorba doar de un joc si incearca sa realizeze cat mai multe combinatii intr-un timp cat mai scurt posibil pentru ca noi sa reusim sa trecem la urmatorul nivel. Ce poate fi mai bine de atat? Iti antrenezi mintea jucandu-te si te distrezi in acelasi timp.

      Sunt unele dintre putinele jocuri pe care le recomand, fiindca marea majoritate sunt jocuri care nu au nici-un beneficiu asupra noastra si sunt doar o pierdere de timp. Desigur, le exclud definitiv pe cele care indeamna la violenta sau au continut pornografic.

      Traim in era jocurilor. Zilnic sunt create jocuri pentru public pe diferite categorii de varsta.
      Conform unui studiu realizat in Marea Britanie, copii se bucura cel mai mult de jocurile online. E ceva ce ar trebui sa ne mire? Nu este nevoie de studiu pentru a sti asta. Copii iubesc joaca si este important ca acestia sa experimenteze ambele "tipuri de joaca", adica iesitul in aer liber cu alti copii cat si jocurile pe calculator, fiindca unele jocuri ii dezvolta, ii antreneaza mintea si-i invata sa fie atenti.

Un comentariu:

  1. Eu ma joc Age of empire 2: The Conquerors. Este un joc de strategie si se joaca pe voobly multiplayer cu oameni din toata lumea. Voobly este o comunitate de aproximativ 3000 playeri activi pe zi , au anticheat si este foarte bine gandit , moduri, livestreamuri , campionate intre tari si clanuri, multe harti distractive , sistem de rating si stocheaza meciurile pe serverele lor . De obicei joc 4 versus 4 cu straini cat si cu romani . Dar nu sunt asa multi romani si de asta vreau sa il fac mai cunoscut si pe la noi. Aveti mare grija ca creaza dependenta.

    RăspundețiȘtergere

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.