Radio Teen - Molipsitor de tanar

07:11:00


Ce este mai minunat decat faptul ca esti tanar si ai initiativa? Faptul ca esti tanar si ai un post de radio la indemana dedicat tie. Este vorba de Radio Teen, un radio care a luat nastere din initiativa unor tineri de a servi publicului larg o portie de cultura si educatie intr-o forma foarte usor de "digerat".

Misiunea lor? De a transforma visurile in realitate, de a promova tineri drept modele pentru alti tineri.
Viziunea lor? De a ajunge prin muzica la sufletele voastre.
Valorile lor? Veseli, visatori, energici si...tineri!

Ce vad eu special la Radio Teen? Este un post de radio care a dovedit ca orice vis poate deveni realitate, trebuie doar sa existe munca, devotament, implicare si pasiune. Daca nu pui pasiune in ceea ce faci, faci degeaba.
Tinerii au un loc al lor, un loc aparte fiindca ei reprezinta viitorul. Daca noi vedem in parintii nostrii trecutul, parintii nostrii vad in noi viitorul. Trebuie sa ne mandrim ca suntem tineri si avem potentialul de a reusi. Mana de la mana si cu sprijinul celor din jur, vom reusi sa iesim in lumina reflectoarelor.

Felicitari echipei Radio Teen pentru acest post de radio de succes. Prin acest articol, indemn toti cititorii revistei Orizonturi Literare sa asculte si sa urmareasca emisiunile educative oferite de Radio Teen.
Unde ii gasesti? Aici -> www.radioteen.ro

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.