Hosting web gratuit vs hosting web platit

07:22:00
Pe internet se desfasoara un intreg razboi. Nu, nu este vorba de hateri si cei care fac o treaba buna pe internet, ci despre cu totul altceva. Pe internet exista doua feluri de oameni, cei care aleg lucrurile gratuite si servicii slabe si cei care aleg lucrurile platite si serviciile bune. Mai exact, este vorba de detinatorii de bloguri. O parte din acestia aleg un pachet de hosting gratuit doar pentru faptul ca este...gratuit, doar ca timpul de incarcare a paginii este lent iar serviciile sunt destul de slabe.
In cazul in care doresti ca blogul tau sa treaca limita de "jurnal personal", nu mai poti sta pe hosting gratuit. Ai nevoie neaparat de un pachet de web hosting Gazduire.ro profesional destul de ieftin, facut pentru buzunarul tau, dar cu servicii ireprosabile.
Pana si pentru cei care aleg serviciile de web hosting gratuite, le recomand sa treaca pe unul platit. Inteleg daca este vorba de o imposibilitate financiara, cu totul ca pretul unui host web este foarte mic, sau, mai inteleg, in cazul incepatorilor, care nu stiu cu ce se mananca si probeaza timp de doua, trei luni cum sta treaba cu aceste lucruri, dar pe urma, chiar si acestia se decid sa treaca pe un suport platit pentru blogul tau. Fara aceste servicii, nu ai cum sa ajungi foarte sus fiindca, atunci cand blogul tau primeste un val prea mare de vizitatori, acesta risca sa "pice". Pentru a elimina acest incovenient si pentru a oferi o viteza rapida de incarcare a blogului pentru cititorii tai, recomand un web hosting platit. Timpul de incarcare va fi de doar doua, trei secunde, depinde de marimea blogului. Insa, nu este de ajuns sa ai un web hosting pentru ca blogul sa fie popular, pentru asta ai nevoie de content de calitate. Web hosting-ul iti ofera doar instrumentele pentru o performanta ridicata a blogului tau, pentru ca acesta sa fie stabil, vizibil si usor de accesat. Daca acest serviciu este urmat si de achizitionarea unui domeniu, atunci setul este complet si devii vizibil 100% pe motoarele de cautare. Indexarea continutului se face mai rapid iar tu te vei afla printre primele rezultate ale cautarilor pe motoarele de cautare. Acestia sunt primii pasi catre succes cu blogul tau. Sunt chestii SEO, dar pe care am incercat sa le explic intr-un limbaj cat mai accesibil pentru a fi inteles de absolut toti, chiar si cei care se decid maine sa inceapa un proiect pe internet.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.