Program gratuit de creare facturi

04:11:00



Program Facturi - Genius Facturare

Fie ca ai un PFA, un SC sau un ONG, pentru serviciile prestate de altii si serviciile oferite de tine clientilor, ai nevoie de facturi, chitante, avize sau bonuri fiscale.
Cei care isi deschid o firma noua, aleg sa plateasca o multime de bani unor programatori pentru a configura propriul sistem de facturare, care, de cele mai multe ori, este realizat cu greutate si foarte complicat.
Unii aleg varianta mai simpla si mai putin costisitoare. Pe internet circula un program de facturare foarte usor de utilizat care detine toate optiunile si instrumentele necesare pentru o firma. Daca esti curios, poti descarca programul si-l poti utiliza timp de 30 de zile gratuit. Daca esti multumit de ceea ce poate face programul, il poti cumpara pe viata la un pret foarte mic. Pentru a afla mai multe despre acest program, te invit sa dai click pe imaginea de mai sus.
Intotdeauna, nu trebuie sa ne avantam sa facem ceva fiindca ar putea sa ne duca la niste costuri costisitoare si ,de cele mai multe ori, rezultate satisfacatoare. Trebuie sa cautam solutii alternative si eficiente. Cunosc firme locale care folosesc acest program de facturare foarte usor de utilizat iar facturile realizate prin acest program sunt profesionale si personalizate cu datele si logo-ul firmei. Tu ce mai astepti? In cazul in care detii o firma, fa un pas inteligent in sistemul de facturare al firmei.
Eu inca nu detin o firma dar am un plan pentru anul 2015 de deschidere a unei firme. Am descarcat, instalat si testat programul. Sunt multumit. Nu trebuie sa fiu contabil pentru a folosi acest program. Are tot ce-mi trebuie, pot sa-mi fac singur facturile si nu-mi pune piedici. Nu mi-a dat nici-o eroare pe perioada utilizarii si totul lucreaza in timp real.
Programul de facturare este realizat in asa fel incat sa-ti ofere complexitate in optiuni prin simplitate in utilizare. Pe site-ul producatorului se pot gasi printscreen-uri din program si rezultatul final al muncii (factura) pregatita pentru printare. Acesta ruleaza pe orice tip de calculator avand cerinte de sistem foarte mici si functioneaza exclusiv pe sistemele de operare Windows. Nu ruleaza pe distributiile Linux si Unbuntu. Setup-ul de instalare are doar cativa MB iar instalarea programului este foarte usoara. Orice utilizator de calculator fara nici-o calificare in IT poate descarca, instala si folosi acest program.

Detii o firma? Daca da, ce program folosesti pentru facturare? Daca folosesti alt program decat cel prezentat in articol, te-ar tenta sa-l testezi?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.