Masinute electrice pentru Nichiduta

Atunci cand suntem micuti de varsta si suntem intrebari ce dorim sa ne facem cand vom fi mari, majoritatea raspundem ca forim sa ajungem politisti, pompieri sau doctori. Insa, indiferent ca suntem baieti sau fete, cu totii suntem atrasi de masinute electrice. Niste nichiduta ca noi, ne doream sa putem conduce o masina, daca se poate, una reala din toate punctele de vedere, chiar daca acest lucru era imposibil. Desi anii trec, preferintele nu se schimba. Daca privim in jur, putem observa ca tinerii, imediat ce implinesc varsta de 18 ani, fac Scoala de Soferi si isi dobandesc carnetul de conducere mult visat. Sa fie oare un trend care peste cativa ani o sa dispara?

Revenind la amintirile din copilaria noastra, atunci nu aveam nevoie de carnet de conducere pentru a ne distra si a ne plimba cu masinuta electrica. Aceste masinute volvo pentru copii erau dotate cu claxon, scaun confortabil, volan, pedale (de frana si acceleratie, fara ambreiaj) iar unele din ele aveau schimbator, altele nu, depindea de model.

Masinutele electrice care includeau in dotarea lor si schimbatorul de viteze, era adresata copiilor mai mari datorita complexitatii de lucru, dar experienta este una de neuitat. In felul acesta, copii isi pot dezvolta de mici abilitatile de sofer si sa-si insuseasca atributiile aferente acestei activitati. Prin aceasta modalitate putem dezvolta pasiuni pentru meseria de sofer.

O astfel de masinuta electrica cantareste cateva kilograme iar dimensiunile sunt mari, ceea ce face ca achizitia acesteia dintr-un magazin fizic sa fie un impediment in transportarea acesteia. Insa exista o solutie...

Pentru cei care comanda online, acestia primesc livrare gratuita la gama de masinute electrice pentru copii.

Daca aveti doi copii, nu faceti greseala de a cumpara doar o masinuta. Copii sunt nerabdatori sa incerce o jucarie noua atunci cand o primesc si indiferent cat de corecti sunteti sau incercati sa fiti in ceea ce priveste timpul de joaca acordat copiilor, tot se vor naste incidente. Aici intervine invidia fata de celalalt frate sau cealalta sora, inevitabil si incostient, la varste fragede. Atunci cand in aceeasi familie sunt doi copii, toate jucariile achizitionate trebuie sa se realizeze la dublu. In felul acesta evitam orice cearta si neintelegere intre acestia.

De curand am citit un sondaj cu privire la aceste masinute electrice. S-a plecat de la teoria urmatoare ''Copii se plictisesc rapid de jucariile pe care le au''. Aceasta teorie o stim cu totii, chiar daca suntem parinti sau nu, ca este adevarata. Chiar si noua sau copiilor nostri ni s-a intamplat sa se plictiseasca de o papusa, de o masinuta sau de alte jucarii care sunt in casa, dar sondajul a aratat ca sub 1% din copii se plictisesc de aceste masinute electrice, deoarece plimbarea cu masinuta electrica este interactiva, iar daca parintii schimba traseul, acestia se ''reindragostesc'' de masinuta avuta.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.