Cat de mult ai grija de dantura ta?

01:40:00
       Toate sondajele de opinie din domeniu sau cercetarile realizate pleaca de la intrebarea: "Cat de mult ai grija de dantura ta?". Igiena necorespunzatoare este primul factor care determina aparitia placii bacteriene, aparitia cariilor si afectarea gingiei.
       Conform unui sondaj de opinie realizat in 2012 pe un esantion de o mie de persoane (locuitori ai Romaniei), in mediul rural, doar 2,5 persoane din 10 se spala zilnic pe dinti o singura data, recomandat ar fi de doua ori, dimineata si seara. Ce facem cu restul de 7,5 persoane care care se spala ocazitional sau nu se spala aproape deloc? Mai mult de atat, cati din aceste persoane merg la medicul stomatolog atunci cand au probleme? Majoritatea ajung la medic doar atunci cand sunt in stare grava iar durerea devine insuportabila.
       Ce ne opreste sa mergem la stomatolog cand intampinam primele simptome? Pe lista romanilor, primele doua locuri le ocupa: lipsa banilor si comoditatea.
      In ceea ce priveste primul factor, sunt de parere ca, bani exista intotdeauna, mai ales cand vine vorba de sanatate iar scuzele nu au ce cauta in peisaj. De ce, atunci cand ne doare o mana, un picior sau altceva, imediat mergem la doctor iar atunci cand avem probleme cu dantura amanam? Faptul ca luam calmante impotriva durerii nu va rezolva problema, ci doar evitam sa mai simtim durerea provocata de problema dentara, dar starea acesteia se agraveaza pe zi ce trece, chiar daca noi simtim sau nu lucrul acesta.
      Vom sti sa apreciem sanatatea noastra atunci cand o pierdem, atunci cand vom fi nevoiti sa inlocuim dantura noastra de la natura cu una "artificiala". Multe persoane care au ajuns in acest stadiu au afirmat ca: "Mai bine mergeam la medic...". Constientizam prea tarziu anumite aspecte si le ignoram, pe cand, sanatatea ar trebui sa ocupe primul loc in lista cu prioritati.
      Eu am gasit solutia ideala pentru voi pe www.targovistedentalcenter.ro, o clinica privata de stomatologie, unde o echipa tanara compusa din oameni pregatiti in acest domeniu, pun la dispozitie o gama variata de tehnici si materiale dentare de ultima generatie care sa satisfaca nevoile pacientului.
      Personal, am avut grija de dantura mea de la bun inceput. In momentul in care am simtit cea mai mica durere, am pasit imediat in cabinetul medicului stomatolog iar acest lucru m-a ajutat sa am o dantura frumoasa si sanatoasa cu care ma mandesc.


Ai grija de sanatatea ta!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.