Secretele unei asigurari

08:49:00
      Despre asigurari a auzit toata lumea, fie la tv, fie la radio, de la prieteni, rude sau cunostinte sau au citit pe internet. Despre asigurari s-au scris mii de pagini, a curs o multime de cerneala si inca se va scrie si pe viitor. Am decis sa fac si eu asta, sa tratez putin acest subiect in cadrul acestui site, sa incerc sa le vorbesc oamenilor cat de deschis posibil si cat mai simplu despre acest termen de care ne lovim zilnic.

       Sa incepem cu inceputul....

      O asigurare este o forma legala de protectie care se bazeaza pe un contract incheiat intre asigurator si asigurat, prin care, asiguratul cedeaza anumite riscuri asiguratorului pentru o anumita suma de bani. In cazul in care evenimentele din contract au loc, asiguratorul trebuie sa plateasca asiguratului anumite despagubiri.
Riscuri exista intotdeauna iar evenimentele neprevazute apar de dupa colt, nu le putem controla, de aceea este necesar sa facem o asigurare a locuintei, o asigurare auto etc., Tocmai de aceea exista aceste servicii pe piata din Romania cat si pe piata externa.
     Brokerul de asigurari este persoana de legatura sau specialistul. In cazul in care nu cunosti domeniul, brokerul este cel care te informeaza, care te indruma in alegerea particularitatilor si care te sfatuieste in alegerea ofertei cele mai bune si optime pentru tine.
      Din 2011, asigurarile pentru locuinte au devenit obligatorii, deoarece frecventa evenimentelor de naturale si casnice sunt in crestere si foarte multe locuinte au ajuns avariate partial sau, mai rau, o multime de oameni au ramas fara un acoperis deasupra capului. Fara o asigurare, nu vei avea parte de nici-un "ajutor" financiar dupa neplacutul eveniment.
      Asigurarea obligatorie acopera doar o parte din riscuri, cele minime, de aceea este recomandat sa facem o asigurare facultativa care sa acopere diferenta intre valoarea locuintei si suma asigurata obligatoriu.

      Nu lucrez in domeniu, dar m-am informat inainte de a face o asigurare pentru locuinta mea fiindca doresc sa stiu inainte de a face un lucru care sunt avantajele si oportunitatile mele. Faptul ca am locuinta asigurata este cel mai mare plus pentru mine, este oportunitatea de a sta fara nici-o grija.
In curand am sa-mi cumpar o masina si nu am de gand sa fac doar asigurarea RCA care este obligatorie ci si o asigurare CASCO pentru a-mi proteja masina. Informarea este gratuita. Fa si tu primul pas pentru o viata fara grija zilei de maine.

In viata merg pe premisa: "Siguranta inainte de toate!"

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.