Relocarea firmei: O bataie de cap?

07:48:00
       Majoritatea firmelor din Romania care se afla la inceput de drum, se confrunta cu problema sediului. Oamenii investesc in infiintarea unei firme, dar cumpararea unui sediu este o misiune aproape imposibila, asa ca, marea majoritate, inchiriaza spatiul necesar desfasurarii activitatii firmei. Dupa o perioada de sase luni, un an sau doi, firma reuseste sa se stabilizeze din punct de vedere financiar si sa stranga banii necesari pentru cumpararea propriului sediu. Dupa ce este indeplinit si acest punct pe lista procesului de evolutie a firmei, mai ramane un singur lucru, relocarea firmei.

      Cum facem asta?
      Este un proces indelungat, care implica costuri ridicate iar activitatea firmei poate fi perturbata. Atunci cand o firma isi muta sediul, este nevoie de mutarea actelor, a pieselor de mobila, a aparatelor si dispozitivelor electrice si a intregii activitati a angajatilor.
De cele mai multe ori, acestia se chinuie sa mute toate cele necesare in propriile masini, incercand sa faca o economie de bani, doar ca intervin deteriorari ale echipamentelor, uzura masinilor si un alt incovenient foarte important: pierderea timpului ceea ce inseamna intreruperea activitatii angajatilor pentru o perioada de timp. Toate aceste criterii pot fi evitate foarte usor daca aplici pentru servicii de relocare firme specializate. Ce inseamna asta? Inseamna ca exista firme care se ocupa cu mutarea firmelor. Mai explicit, o firma care are personal calificat angajat, specializat in mutarea firmelor, capabila sa transporte intreaga activitate a firmei dintr-un loc in altul, fara a interveni deteriorari si fara a exista intarzieri.
O firma, in functie de nivelul de dezvoltare a acesteia, poate fi mutata in doar 48 de ore pana la cateva zile. Mutarea independenta a propriei firme poate dura pana la doua, trei saptamani. Acest lucru ar insemna ca activitatea firmei sa fie afectata iar angajatii cat si firma pot avea de suferit din punct de vedere financiar. Ca firma in prima ascensiune, nu cred ca este rentabil ca activitatea sa fie oprita, de aceea, serviciile de relocare specializate ar fi solutia optima.
Nu doar o firma la inceput de drum poate apela la aceste servicii, ci orice societate comerciala care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

       Daca as detine propria firma, primul lucru pe care l-as face ar fi sa gandesc eficient si constructiv. Toate masurile pe care le iau sa fie sigure si low-cost. Siguranta firmei, a bunurilor si a angajatilor ar fi obiectivul principal. Nu asta inseamna sa fii patron sau sef, ci asta inseamna sa fii un lider.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.