Vara aceasta se poarta vintage de la VforVintage

02:57:00
     De cele mai multe ori, ne pierdem in amanunte si uitam esentialul; cautam modernul si ne pierdem de clasic, care reprezinta frumosul. Este o regula de aur, valabila in orice domeniu.
Mall-urile intotdeauna sunt pline de oameni, desi oamenii nu au bani. Inca un an, inca o vara foarte asteptata de toti si aceiasi oameni care se ingrijoreaza de cum trebuie sa se imbrace atunci cand ies pe strada.
     Pierdem ore intregi in fata oglinzii sau in fata dulapului cu haine pentru a ne hotari ce sa punem pe noi. Camasa trebuie sa se asorteze cu pantalonii, dar pantonii si ochelarii sunt altfel, trebuie sa schimbam, dar daca iau asta pe mine? Oare cum mi-ar sta daca as lua pantalonii astia pe mine? Intrebari existentiale pe care ni le punem zilnic sau aproape zilnic.
    Ceea ce vreau sa punctez este faptul ca trebuie sa ne acordam un grad de atentie sporit pentru ca lumea se ghideaza dupa ceea ce vede, de aici si expresia: "Prima impresie conteaza!''.
Conform unui studiu realizat recent, oamenii cumpara haine lunar de aproximativ 400-500 lei, fiind o suma de bani mai mare decat alocam sanatatii noastre. Deci, putem fi bolnavi, dar bine imbracati.
In dorinta de a fi cei mai bine imbracati si sa aratam foarte bine, cumparam haine, in marea majoritate, de la companii straine, uitand ca si noi avem haine vintage made in Romania. Cunosc Romanian designers de vintage celebri peste hotarele tarii pentru hainele produse in tara noastra. Noi facem export cu haine vintage si, in schimb, importam din alte tari aceste haine. Cand vom incepe sa cumparam ceea ce producem noi?
     Hainele vintage produse in Romania sunt haine de calitate la un pret mult mai scazut decat cele aduse din alte tari. Una din firmele producatoare de haine vintage pe care o recomand, o regasiti in urmatorul link: https://www.facebook.com/vforvintagefair.
     In cadrul evenimentelor organizate de ei, se promoveaza hainele din gama de varf iar participand la acest eveniment, poti dobandi cunostinte in arta modei, te pot ajuta sa iei decizii de viitor in ceea ce priveste achizitionarea de haine vintage sau poti share-ui prietenilor. Indiferent cat de mult poti iubi modernul, nu poti sa nu te intorci putin in trecut si sa combini vechiul cu noul stil pentru a obtine o vestimentatie vintage.
     Atunci cand vei iesi in oras, toata lumea te va remarca si vei deveni unica printre prietenii tai. In felul acesta, vei fi in centrul atentiei si rasfatata cu complimente placute. Ca orice persoana de sex feminin care pune pret pe imagine si este reprezentanta a sexului frumos va sti sa-si aleaga cu atentie hainele pe care le poarta, accesoriile si machiajul. Am sa o citez pe o buna prietena: "Combinatia perfecta este combinatia fatala."

Pentru orice alte informatii, le poti vizita site-ul, pagina de facebook sau ii poti contacta, prin mail, la adresa v@vforvintage.ro. Pana atunci, vor continua sa produca haine vintage pentru persoanele care aleg eleganta si rafinamentul.

Cine vrei sa fii pe strada? Cum vrei sa te priveasca oamenii din jurul tau?



Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.