Clujul - Capitala imobiliarelor

02:57:00
       Ne mandrim cu statutul de stat membru al Uniunii Europene si ne mandrim cu capitala noastra, Bucuresti. Un imperiu integralist al imobiliarelor, fiind zona cea mai activa de constructie din tara. Zone intregi se afla in plina expansiune, raza Bucurestiului marindu-se considerabil in ultimii 15 ani.       Cu toate astea, in Romania, mai exista un loc preferat de majoritatea tinerilor pentru cumpararea unui imobil si anume, Clujul.
       Datorita asezarii geografice, a stilului de viata si datorita faptului ca reprezinta potential de angajare pentru tineri, Clujul a reusit sa se remarce si prin piata imobiliarelor.
      In timp ce, in Bucuresti, se construiesc de zor blocuri cu apartamente si garsoniere, Clujul se afla la polul opus, cu case pe pamant. Ramane de preferinta fiecaruia locul unde alege sa locuiasca, ce asteptari are de la o locuinta si cum vrea sa arate. Sunt adeptul locuintelor pe pamant (caselor) fiindca imi ofera tot spatiul necesar, am aceleasi conditii ca la bloc si nu sunt nevoit sa aud zgomotele realizate de vecini sau sa ma feresc in a face galagie la anumite ore pentru a nu deranja.
       Optez pentru case de vanzare in Cluj in defavoarea Bucurestiului, in defavoarea acestei jungle urbane si a aglomeratiei care sunt nevoit sa o infrunt zi de zi in drumul spre locul de munca si inapoi. O casa la margine de oras imi ofera linistea de care am nevoie, posiblitatea de a evita aglomeratia cat si oportunitatea de a observa curatenia stradala, care, in cadrul altor orase, lipseste cu desavarsire.
Clujul va continua expansiunea, in timp ce Bucurestiul va atinge, la un moment dat, punctul maxim, in care oamenii vor ajunge sa se calce in picioare pe strada iar mijloacele de transport vor fi aglomerate. Deja asistam la aceasta imagine, la metrou, sau in RATB, in timp ce locuitorii orasului Cluj se bucura de mijloacele de transport in comun aerisite. Acestea sunt principalele motive pentru care aleg Clujul, ca loc in care sa-mi petrec viitorul, alaturi de familia mea.
Acasa nu trebuie sa reprezinte locul in care te-ai nascut, "acasa" trebuie sa fie locul in care te simti cel mai bine alaturi de cei dragi iar eu simt chemarea acestui oras.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.