Succesul ca HR

05:19:00
      Exista tot mai multi tineri care detin o perspectiva bogata de viitor, care au potential in lumea afacerilor. O parte din ei incearca si isi deschid o afacere pe cont propriu. Ei cred ca au reusit si ca vor avea un viitor cat mai bun, dar tocmai viitorul le face suprize neplacute. Nu se rezuma totul la deschiderea unei afaceri. Oricine poate deschide o afacere, mai greu este sa o facem sa prospere si sa gasim personalul calificat capabil sa ajute la administrarea acesteia.
       O firma nu poate "trai" avand doar un patron ci este nevoie de o intreaga echipa. Fiecare firma nou infiintata are nevoie de servicii de resurse umane, printre care enumeram: intocmirea si inregistrarea contractelor individuale de munca, intocmirea actelor aditionale la contractele individuale de munca, intocmirea deciziilor de incetare a contractelor de munca, inregistrarea si actualizarea registrului de evidenta a salariatilor, intocmirea statelor de plata, calcularea taxelor aferente salariilor, intocmirea declaratiilor fiscale si a ordinelor de plata, intocmire adeverinte de salarizare, intocmirea si depunerea fiselor fiscale pentru salariatii societatii, asistenta in intocmirea contractelor colective de munca si a regulamentelor de organizare si functionare interioara si consultanta privind aplicarea legislatiei muncii. 
      Legalitatea actelor in cadrul unei firme este reprezentata de o stabilitate financiara si elimina eventualele riscuri de amenda pentru incalcarea legilor prin neexecutarea corespunzatoare a documentelor oficiale. Orice companie este direct trasa la raspundere, din punct de vedere legal, in cazul in care actele nu sunt intocmite, sunt intocmite partial sau nu sunt intocmite legal.       Greselile nu-si au locul in acest domeniu, din nici un motiv, de aceea, o firma care este la inceput de drum, nu cred ca-si permite sa plateasca amenzi uriase si sa riste sa fie luata in vizor de autoritati pentru nereguli. Corectitudinea trebuie folosita ca o rampa de lansare iar echipa sa utilizeze patentele corespunzator pentru un succes garantat al firmei.
      Tinerii pe care-i vedem la tv in diferite reportaje sunt tinerii care au inteles aceste aspecte si au pus pret pe munca in echipa. Cea mai grea misiune o are HR-ul firmei, dar cu sprijin din partea conducerii, orice misiune greu de realizat va deveni posibila.

Expert MDF Str. Hortensiei nr 5 Baia Mare, Maramures 430294  
Phone: 0362 808 604

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.