Femeile au un viitor profesional in Romania?

15:29:00
      Traim in secolul locurilor de munca, in care oamenii alearga sa faca bani din orice, in care problema locurilor de munca este destul de mediatizata. Este adevarat, totusi, locurile de munca sunt limitate iar pregatirea profesionala a multor tineri nu este in raport cu ceea ce se cauta pe piata muncii.
       O zic fara sa fac o aluzie la femei, dar barbatilor le este mai usor sa se angajeze, in anumite domenii, decat femeilor. Majoritatea locurilor de munca disponibile pe piata sunt dedicate persoanelor de sex masculin, dar cu toate astea, exista si alte activitati in care femeile pot activa si se descurca mai bine decat barbatii.
       Este un domeniu despre care exista foarte multe pareri in contradictoriu, dar pana la urma, activitatea este legala, se asigura carte de munca si un salariu atractiv. Poate fi un start promitator pentru o femeie, iesita de pe bancile scolii, oportunitate de care se poate folosi pentru a strange necesarul de bani pentru intretinerea individuala pe perioada facultatii.
        Este un domeniu care te ajuta sa te descoperi mai mult pe tine, in care inveti sa-ti acorzi mai multa importanta si, in care, te dezvolti atat profesional, cat si personal. Acesta reprezinta un schimb de experienta continuu impreuna cu oamenii din jurul tau pe care ii cunosti.
      Ar trebui privita ca pe o provocare, de fiecare femeie, de a lasa inhibiile la o parte si a se dezlantui. Este locul in care poti face ceea ce vrei fara sa fii judecata, ci din contra, apreciata. Poti gasi videochat bucuresti aici ca o rampa de lansare, mai ales daca mama natura a fost darnica in ceea ce te priveste.
      M-am obisnuit ca oamenii sa judece inainte sa descopere si sa experimenteze. Cred cu tarie ca exista si minti luminate care au constientizat eficienta acestui domeniu. Cu cat de decoperim mai mult pe noi, din toate punctele de vedere, cu atat ne iubim propriul corp si ne apreciem valorile.
Este un domeniu in care se castiga foarte bine, datorita cererii mari si care este in plina expansiune. Cei care pornesc la drum de la bun inceput, vor avea cel mai mult de castigat.
      In urma cu ceva vreme, cineva m-a intrebat: "Ce te faceai daca erai femeie?". Grea intrebare! Intr-o lume in care femeile sunt desconsiderate, egalitatea in drepturi este doar o carte cu povesti iar locurile de munca dedicate acestora sunt minime, as fi ales, fara sa stau pe ganduri, aceasta cale. Sunt sigur ca acest job mi-ar fi putut oferi tot ceea ce aveam nevoie, fara sa mai duc grija zilei de maine sau sa stau cu inima in gat ca: "daca voi fi data afara?", slujind un patronas. Imi place independenta de mic, chiar si cea financiara iar acest job mi-ar fi oferit-o pe deplin.
      Daca nu esti hotarata in ceea ce priveste viitorul tau, inca este momentul sa te gandesti. Fa-ti o lista de prioritati si decide-te ce vrei sa realizezi in viata. In functie de prioritatile tale, vei fi capabila sa alegi calea cea mai usoara pentru a le realiza.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.