Carucioare pentru copii: moda anului 2018

Copii reprezinta tot ce avem mai scump pe lume si, ca parinti, avem grija de ei ''ca de ochii din cap'', vorba romanului. Acestia au nevoie de atentie, ingrijire si iubire, pornind de la o alimentatie sanatoasa pana la iesirea in aer liber.
Poate multi nu-si dau seama, dar ar trebui sa stie ca un carucior pentru copii joaca un rol foarte important in sanatatea acestuia. Caruciorul trebuie sa asigure un grad de confort si relaxare ridicat, trebuie sa-l poata apara pe copil, in caz de vreme nefavorabila, si sa-i asigure destul spatiu de depozitare pentru ca parintele sa poata lua cu el biberonul cu lapte, scutece, hainute si alte cateva lucruri necesare in cazul unei plimbari prin oras sau prin parc.
Rotile acestuia nu trebuie sa fie prea dure, astfel amortizand micile denivelari din asfalt. Acesta trebuie sa fie destul de captusit pentru a mentine caldura pe timp de iarna si capabil ca aceasta captuseala sa poata fi data jos pe timp de vara, datorita temperaturilor ridicate.



Manerul acestui carucior pentru copii cu trei roti este din plastic, acoperit cu un burete pentru a crea confort mainii. Acesta mai include si cateva forme de legaturi ce-i permit parintelui sa-si fixeze copilul in patut fara ca acesta sa aiba posibilitatea de a se ridica, pentru a se evita posibile accidente.

Cat de accesibil este un carucior pentru copii?


Pretul unui astfel de carucior nu este deloc ridicat. Acesta este accesibil pentru buzunarul tuturor, in functie de utilitatile pe care le are incluse. Exista carucioare pentru copii performante simple sau performante, in functie de dorintele noastre si bugetul pe care-l detinem.



Un astfel de carucior ne usureaza foarte mult munca si asigura conditiile optime de transport al copilului. Acesta se va simti foarte bine si nu-l va deranja niciodata plimbarile prin aer liber, simtindu-se ca acasa, in patutul lui. Aceste carucioare sunt atat de pufoase si moi, incat copilul poate dormi fara nici o problema, in timpul plimbarii.
Atunci cand privesc la aceste carucioare, mi se face dor de acea perioada din copilarie in care nu aveam nici o grija si niciun stres iar parintii aveau grija de mine si ma rasfatau cu tot ce doream.

Acest tip de carucioare poarta numele de "carucioare umbrela" datorita "paravanului" pe care il detin care apara copilul de ploaie si razele soarelui. Pretul unui astfel de carurior este destul de scazut, daca stam si ne gandim la ceea ce ne ofera.
Aceste carucioare ofera copilului confort datorita materialului moale si de calitate din care este confectionat, ofera siguranta datorita celor trei centuri de prindere si detine un cosulet in care pot fi depozitate toate lucrurile de care are nevoie un copil atunci cand este scos la plimbare.

Ma gandesc cu bucurie la perioada cand eram copil. Nu copil de scoala sau de gradinita, ci copilas din acela micut, la cativa anisori care nu stie decat sa gangureasca, sa planga, sa manance si sa faca... nevoile. Insa, ca copii, asta nu inseamna ca nu suntem aventurieri de mici ci ne place sa fim plimbati in carucior.
Este important sa ne simtim bine atunci cand suntem plimbati pe strazi si prin parcuri de catre mami, sa fim in siguranta, feriti de soare si vreme urata, dar sa si putem dormi atunci cand ne este somn. Un carucior pentru copii cumparat de pe acest site are absolut tot ce isi poate dori un copil.

Consider ca un carucior nu este o fita si nu ar trebuie sa reprezinte un trend al anului 2017, 2018, 2019...2090. Caruciorul este o necesitate pentru un copil si trebuie sa indeplineasca toate criteriile enumerate mai sus pentru ca bebelusul sa se poata bucura din plin de iesirile in aer liber.

Daca vrei sa citesti mai multe informatii despre carucioare pentru copii sau doresti sa te informezi intr-un anume scop, te invit sa dai click pe urmatorul link: https://www.bekid.ro/despre-noi.html. De aici a pornit si ideea articolului fiindca am vazut foarte multi parinti, in special mame, care se intreaba cum trebuie sa arate caruciorul perfect pentru copilul lor.

Acest articol este scris doar in scopul de a informa parintii sau viitorii parinti, marea majoritate, nu prea acorda importanta acestor lucruri si apoi se intreaba de ce plange copilul cand este plimbat. Pentru ca si deoarece... se simte inconfortabil in caruciorul cumparat de la un magazinas de la colt de strada. Copii sunt firavi si au cea mai mare nevoie de atentie din partea noastra si confort iar atentia nu se masoara doar in orele de joaca cu acesta sau in grija purtata ci si in lucrurile pe care le cumperi iar acesta le foloseste.


 

Adresa:

SC ADA ONLINE SRL
Sebes, Str Aviator Olteanu, Nr 42, Jud Alba
Reg.Com J01/375/2013
CUI RO31845110
Capital social: 200 RON

Program de lucru: Luni-Vineri intre orele 08.00 - 16.00

Email : comenzi@bekid.ro (timp de raspuns maxim 1 zi lucratoare)
Email : office@bekid.ro (reclamatii, etc)

Pentru furnizori sau prestatori de servicii: furnizori@bekid.ro

Retele sociale:
LinkedIn: www.linkedin.com/grp/home?gid=6948441

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.