TV, Audio si Foto direct din mall-ul tau online

De-a lungul anilor s-au construit sute de mall-uri la nivel national si asta pentru ca oamenii prefera sa mearga intr-un singur loc unde sa gaseasca tot ce au nevoie. Inainte, eram nevoiti sa vizitam diferite magazine, sa mergem in diferite locatii pentru a cumpara tot ce avem nevoie. Acum, pe langa cumparaturile clasice, avem magazine de speciale si zone cu mancare in fiecare mall, unde ne putem retrage dupa ce am terminat cumparaturile.

In Romania, suntem la capitolul de a deschide cat mai multe mall-uri. Le vedem cum rasar precum ciupercile dupa ploaie, dar in S.U.A., mall-urile fizice se inchid pe capete deoarece lumea prefera cumparaturile online. Exista o diversitate de mall-uri in mediul online, adica un site care cuprinde marfa tuturor ''chiriasilor'' sai: de la haine la alimente, de la lenjerie intima la ceasuri sau bijuterii.

Cumpara TV, Audio si Foto direct dintr-un mall online


Acest fenomen nu este foarte bine cunoscut, mai ales pe meleagurile noastre, dar avem si noi posibilitatea sa cumparam dispozitive tv, audio si foto dintr-un mall online. In felul acesta, putem ''vizita'' mall-ul online fara sa fim nevoiti sa mai mergem prin frig, ploaie sau ninsoare, direct din fata calculatorului prin cateva clickuri.

Am gasit camere de filmat sport la super oferta, pornind de la 90 lei - cumparat

Am gasit trepied foto-video pentru camera, la 150 lei - cumparat

Ultima, dar nu cea din urma, de pe lista cumparaturilor a fost o geanta de transport camera video, la pretul de 149 lei - cumparat.

Am inchis cosul de cumparaturi si am beneficiat de transport gratuit. In maxim 48 de ore soseste curierul si mi le aduce acasa.

Astazi avem toate instrumentele necesare la indemana pentru a testa produsul fara sa fim prezenti intr-un magazin fizic. Avem descrierea de pe site, gasim fotografii iar daca cautam pe youtube detalii despre acel produs, gasim unboxing si review. Un alt factor decizional in achizitionarea produsului il reprezinta feedback-ul cumparatorilor, pe care il gasim in sectiunea de comentarii.

Personal, mi se pare prea mare agitatia si disconfortul sa merg pana intr-un mall, care, cel mai probabil, este situat la o distanta considerabila de locuinta mea, sa imi cumpar un televizor lcd smart la 109 cm si sa-l car prin mijloacele de transport in comun riscand sa-l lovesc. In cazul transportului cu masina personala, luam in calcul deranjul, timpul pierdut si combustibilul consumat.

Vor mai trece multi ani pana vom ajunge la nivelul celor din S.U.A. in ceea ce priveste dezvoltarea mall-urilor online. La noi, peste jumatate din populatie este in varsta iar majoritatea nu stiu sa foloseasca un calculator, un telefon inteligent sau o tableta. Acestia sunt oamenii care nu vor cumpara niciodata dintr-un magazin online, mergand in continuare in magazinele fizice.

Este un inceput! Cu timpul vom creste pe acest segment, datorita noii generatii care nu mai are timp sa se plimbe prin mall si care deja achizitioneaza peste 70% din lucruri din mediul online. Ne indreptam cu totii spre aceeasi directie, doar ca unii mai rapid, altii mai lent.

Aparatele tv, audio si foto necesita atentie in transportare si utilizare, tocmai de aceea recomand comanda online, pentru a va sosi acasa, in siguranta, prin curier rapid. Daca va razganditi asupra produsului achizitionat, aveti drept de retur de 30 zile. In schimbul produsului puteti solicita un alt produs de aceeasi valoare sau mai mare (in acest caz, clientul va plati diferenta de bani) sau puteti solicita banii, acestia urmand sa va fie virati intr-un cont bancar. Atentie: Nu se accepta retur produsele care prezinta deteriorari/nefunctionare din pricina clientului. De asemenea, costul transportului in ceea ce priveste returul solicitat de client, va fi suportat de acesta.

In cazul defectarii produsului, service-ul va trimite, la solicitarea dvs, curierul acasa pentru a va prelua produsul in vederea reparatiei si o sa va fie returnat in maxim 14 zile tot prin firma de curierat. Costul suportat de client este zero in acest caz.

Citind toate aceste beneficii, incep sa inteleg de ce online-ul incepe sa castige teren in defavoarea magazinelor fizice. Clientul este pus in postura de a fi servit regeste fara a fi nevoit sa paraseasca zona de confort. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa astepti curierul.

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/ManiaMall.ro/

Cati dintre cititorii acestui blog isi fac cumparaturile dintr-un mall online?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.