Oportunitati de angajare la MasajArtemis

       In aceasta dimineata navigam pe internet in cautarea unui loc de munca pentru o prietena. S-a saturat sa munceasca zilnic de dimineata pana seara pe un salariu de nimic si sa schimbe locurile de munca precum ciorapii, fiindca, sa fim cinstiti cu noi, exista foarte multe locuri de munca, dar putine serioase.

      M-am gandit ca are o varsta de 21 de ani, o varsta la care este nevoie sa le faca pe toate si mai ales, o varsta la care ai nevoie de bani pentru a-si putea achizitiona o locuinta, pentru a investi in studii sau sa-si poata achizitiona ceea ce-si doreste.

Din intamplare, am aflat de salonul de masaj erotic pentru adulti Artemis, aflat aproape de centrul Bucurestiului, la Piata Victoriei, care promite seriozitate, un mediu de lucru curat si castig pe masura. Am stat cateva minute si m-am gandit: ''De ce nu?''. Am pus mana pe telefon si am sunat-o. I-am povestit ce am gasit si oportunitatile pe care le are daca alege acest job. A fost incantata din primul moment si m-a rugat sa-i spun de ce au nevoie acei oameni de la o persoana care doreste sa se angajeze la ei. Daca indeplinesti urmatoarele conditii, esti asteptata sa depui un cv si sa urci cateva fotografii cu tine pe site:


- aspect fizic deosebit;
- dornice de castiguri mai mari;
- comunicative;
- punctuale si politicoase;
- cu experienta in domeniul masajului si cunoscatoare a unei limbi straine – cu toate acestea, nu este obligatoriu sa se incadreze si in astfel de cerinte.


In schimb, acestia iti ofera:

- clienti constanti si totodata importanti;
- training pentru masaj, insotit de o diploma obtinuta gratuit, recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei;
- program de munca avantajos, organizat dupa bunul plac;
- loc de cazare, la cerere;
- sansa de a castiga in plus, pe masura performantelor si implicarii;
- un loc de munca sigur;
- confidentialitate;
- seriozitate in respectarea termenilor de angajare.

Responsabilitatile tale sunt urmatoarele:


- respect maxim pentru cei cu care interactionezi, de la clienti la colege;
- respectarea stricta a regulamentului de ordine interioara;
- realizarea masajelor la inalte standarde de calitate;
- absolvirea trainingului oferit gratuit de salon;
- respectarea programului de munca asupra caruia s-a convenit de ambele parti.

      Dupa toate cele enumerate mai sus, ma gandesc de nu exista aceste oportunitati si pentru barbati. In anumite circumstante, ti-ai dori sa te fi nascut femeie fiindca oportunitatile pentru angajare sunt destul de mari si profitabile.  Ca barbat, este destul de greu sa te angajezi in acest domeniu, mai ales ca anumite criterii de selectie sunt mai stricte iar ca numar de agentii, este de doua ori mai mic decat cel dedicat femeilor.

Este timpul sa acceptam provocarile din viata noastra si sa experimentan lucruri noi. Acest job te ajuta sa descoperi corpul uman si sa ajungi in stadiul in care ''faci ceea ce iti place''.

    Poate unii se intreaba "De ce sustin aceste lucruri?'' Fiindca fac parte din tanara generatie care doreste sa se afirme, care este intr-o cautare continua de un job stabil si care au nevoie de un salariu atractiv. Nu ne limitam la ceea ce avem si ne dorim intotdeauna mai mult decat avem in prezent. Consider ca nu este ceva gresit in asta ci din contra, putem deveni exemple de urmat.


      Prietena mea s-a angajat de curand la aceasta agentie si se declara pe deplin multumita de locul de munca. In sfarsit a gasit ceva pentru ea, care sa o bucure si sa o ajute sa se realizeze financiar. In comparatie cu mine sau cu alti prieteni din grupul nostru, ea a reusit sa obtina atat de multe lucruri intr-un timp scurt.


    Vestile bune trebuie sa circule repede, tocmai de aceea iti recomand sa-ti anunti prietenele, care nu detin un loc de munca la ora actuala, de aceasta posibilitate de angajare. Poate gasim oameni care doresc sa se afirme si sa se angajeze in una din cele mai mare saloane de masaj erotic din Romania.

Conteaza enorm sa facem in viata doar ceea ce ne place. Daca vrei sa afli mai multe despre ei, poti accesa urmatorul link: https://ch3815h.wordpress.com/2013/12/23/despre-salonul-de-masaj-erotic-artemis-din-bucuresti/.


Orice este ceva nou pentru tine, merita incercat. Indraznesti?


Contact:



Adresa:Strada General Constantin Coanda 27, Sector 1, Bucuresti, Romania

Zona: Piata Victoriei

Telefon programari:  0727 861 111

Telefon angajări: 0732 855 488

E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Web: www.masajartemis.ro

Un comentariu:

  1. Oportunitatile in acest domeniu sunt de cele mai multe ori de nerefuzat, mai ales ca oferta salariala este cu mult peste media de pe piata muncii.

    RăspundețiȘtergere

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.