Radio Teen a devenit Promos



In urma cu mai bine de 4 ani a luat nastere echipa Radio Teen, formata dintr-un grup de student, avand ca drept scop oferirerea de programe educative pentru tineri si promovarea acestora.

Emisiunile realizate de catre membrii echipei au reprezentat sursa de amuzament si cunostinte pentru ascultatorii din mediul online mai bine de un an.  Desfasurarea in paralel a serviciilor de promovare online pentru diferiti colaboratori si clienti, dar si rezultatele foarte bune obtinute au fost primele semne ale noii directii.

In prezent este o agentie de marketing online care ofera servicii full service pentru magazine online si website-uri de prezentare. Pe parcursul anilor lucrurile s-au schimbat, iar pasiunea pentru mediul online a atins cote maxime, ceea ce a condus la o schimbare, iar rezultatul este agentia Promos.

Daca la inceputurile Radio Teen echipa era formata din studenti, timpul i-a transformat in specialisti in mediul online, pasionati de marketing ce formeaza o echipa. Schimbarea a fost precum un impuls care a schimbat conceptia intregii echipe.

Agentia Promos este rezultatul evolutiei echipei, maturizarii si specializarii acesteia care din dorinta de a oferi clientilor solutiile cele mai eficiente a condus la focalizarea echipei pe marketing online.

Astazi agentia Promos ofera servicii complete de promovare online, iar echipa este formata din specialisti pe diferite ramuri ale marketingului online, fiecare reprezentand o piesa dintr-un intreg mecanism, a carui misiune este aceea de a implementa servicii de inalta calitate.

Printre serviciile oferite de agentia Promos se numara:

  • SEO (Search Engine Optimization)

  • Campanii AdWords

  • Campanii Facebook Ads

  • Branding

  • E-mail Marketing

  • Online Reputation Management


Avand un nou nume, dar cu o atitudine diferita si experienta in marketing-ul online, Promos este o agentie full service gata sa va ofere solutii complete de marketing online eficiente pentru orice tip de business. Mai multe detalii gasiti pe http://www.promovareaonline.ro.

 

 

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.