Aventura lenjeriilor de pat

03:25:00
Intr-o era a tehnologiei, intr-un loc departe de casele noastre alaturi de o multime de oameni si tot felul de masinarii zgomotoase, ies de pe linia de productie primele cuverturi de pat 3D.
Acestea ajung aproape de pachetele pline cu lenjerii de pat simple (cele cu care ne-am obisnuit pana in prezent), desparite de o banda de rulare a pachetelor. In doar cateva momente, cuverturile simple se iau la cearta cu cuverturile 3D, acestea fiind foarte arogante din cale afara datorita anilor de glorie din spate.
- Ce avem noi aici? Noi modele printre noi...care sunt atat de "tatuate" ca nici nu stiu de ele.
- Suntem noi. O noua linie de productie si...
- Linie de productie noua? Clar ca cei de aici nu au stiut ca v-au conceput. Noi ne vindem. Noi suntem peste tot in casele oamenilor.
- Ce de aroganta. O sa fim si noi mai mult... o sa va intrecem. Uitati-va la noi ce bine aratam.
- Noi suntem cei mai tari. Nu voi cu imprimeurile voastre. Aratati ca parca... "iesite din relief".
- Hmm. Sunteti doar invidioase pe noi ca aratam mai bine decat voi.
In acel moment, cutiile cu lenjerii de pat simple au fost luate de acolo iar mai tarziu si cele cu cuverturi 3D. O data ajunse in magazine, oamenii incep sa cumpere cuverturile noi, cerandu-se din ce in ce mai multe. Intamplarea asta le-a facut pe lenjeriile de pat simple sa-si recunoasca infrangerea si sa accepte ideea ca anii lor de glorie au apus, fiind incet, incet, inlocuite. Peste cativa ani, probabil in nici-o casuta nu vom mai intalni lenjerii de pat simple ci doar cele imprimate 3D. Pentru ca acest "curent" sa ia avant, a aparut promotia de 1+1 gratis. Mai bine zis, cumperi o cuvertura 3D si primesti una gratis. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii ianuarie, deci ar trebui sa te grabesti pentru a beneficia de ea. Adica, de oferta si de... cuvertura...cuverturi. Cred ca intelegi ce vreau sa spun, nu?
Incearca sa fii printre primii cei care comanda, pentru a te putea felicita ca ai curajul sa iesi din monotie si sa distrugi obisnuinta oamenilor de a avea cuverturi simple pe pat. Hai sa scapam de acestea si sa facem o zi pe an in care oamenii sa arunce vechile cuverturi, inlocuindu-le cu cele moderne. Eu un singur lucru ma mai intreb: Cine ar mai tine la vechile cuverturi cand au asa ceva la dispozitie?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.