Munca incepe de la pix si foaie

05:26:00


Sunt de parere ca toate lucrurile din aceasta lume pornesc de la pix si foaie, de la schitele marilor constructii din lume pana la cartile din librarii. Dupa cum bine stiti, teoretic sunt scriitor, practic nu ma consider fiindca mai am mult de lucru pana sa ajung la acest statut. Scriu in cadrul revistei si scriu impreuna cu o buna prietena la seria de volume "In Tenebrele Valhalei"si stiu ce-nsemna munca cu pixul si foaia. De peste un an scriu aproape zilnic si am adunat o multime de idei, volume si notite. Am consumat o multime de pixuri, am rupt o multime de pixuri datorita momentelor in care nu-mi ieseau lucrurile asa cum le doream si am consumat o multime de coli. Munca si risipa in acelasi timp. Practic, micile intreruperi de actiune datorita pixurilor care se goleau rapid de pasta, imi rupeau firul narativ si se pierdea din esenta fragmentului. Asta m-a determinat sa fac o schimbare in viata mea, trecand de la simplele pixuri de pe piata la pixuri de lux personalizate cu numele proiectului la care lucrez. Acestea sunt mult mai placute la atingere, au un design atractiv, materialul din care este creat este de calitate si au o durata de viata indelungata.
Papetarie.ro ne sta la dispozitie cu cele mai bune produse la cel mai bun pret, de la pixuri si stilouri pana la creioane si markere de calitate. Scapi rapid de o grija, cu doar un singur click si te poti bucura de cele mai calitative produse de papetarie.
Parca e mult mai bine acum. Scriu de drag si cu spor. Se spune ca unui artist ii trebuie talent, dar are nevoie si de ustensilele necesare sa fie de calitate pentru a scoate inspiratia din penita. E o munca de miner, nu-s doar niste simple cuvinte, acestea fiind impodobite cu darul nativ de a transmite sentimente si emotii cititorului. Cine si-ar fi imaginat ca toate acestea ar putea iesi din varful unui pix?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.