Ne este la indemana tehnologia?

05:10:00


Tehnologia este in continua evolutie iar pretul acesteia a scazut. Calculatoarele de acum sunt mult mai performante decat calculatoarele de acum zece ani si mult mai ieftine. Cu toate acestea, sunt multe persoane care, datorita salariilor prea mici si a locurilor de munca slab platite, nu isi pot permite un calculator sau un laptop nou. De Black Friday, a existat laptop nou foarte bun la pretul de doar 700 lei, dar cu toate astea, cunosc pe cineva care a spus ca nu-i permite bugetul mai mult de 450 lei pentru un calculator si cu toate astea, si-ar dori foarte mult unul.
Facand pe bunul samaritean si fiind o persoana care incerc sa ajut pe toata lumea, i-am venit cu o solutie. Diablos Computers ofera calculatoare second-hand la cel mai mic pret. Cel mai ieftin laptop se poate gasi la pretul de 331 lei si are caracteristici tehnice destul de satisfacatoare. Astfel, fiecare dintre noi ne putem bucura de un laptop in casa care sa indeplineasca toate sarcinile de care avem nevoie. Aceste laptop-uri sunt testate, verificate si detin garantie la cumparare pe urmatoarele 12 luni. Asta inseamna asigurarea calitatii calculatorului si functionarea acestuia in parametrii normali, chiar daca acesta nu este noi.
Sa cumperi produse SH nu este o rusine, mai ales cand vine vorba de electronice. Nu este o rusine ca nu-ti poti permite un calculator nou. Aceste calculatoare arata perfect si impecabil din toate punctele de vedere. Acestea functioneaza la fel de bine si sunt capabile sa faca sarcinile pentru care a fost creat.
Foarte multa lume cumpara calculatoare second-hand din magazinele de specialitate. De asemenea, nu recomand sa cumparati aceste produse de la persoane individuale care va pot pacali sau trage teapa. Centrele de calculatoare din domeniu va ofera un grad de siguranta la achizitionarea produsului, fiindca inainte de a fi puse in vanzare, aceste produse sunt verificate de specialisti IT si va este oferit un certificat de garantie care, in cazul in care apare o defectiune la laptop, acestia il vor repara gratuit.
Si eu detin doua laptop-uri noi in casa si unul cumparat SH care functioneaza perfect si pe care lucrez concomitent cu cele noi, stiind sa se descurce la fel de bine si detin acel laptop de aproape patru ani, fara sa existe vreo defectiune pana-n prezent. Ca si client, ma declar multumit de servicii si de calitatea produselor SH. Ar trebui sa incerci si tu!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.