Importanta germenilor de grau

04:19:00
Ce sunt germenii de grau?

Poate imaginea de alaturi nu este destul de reprezentativa pentru a va da seama ce sunt germenii de grau, tocmai de aceea am decis sa va explic, cu propriile cuvinte, ce sunt germenii de grau.
Germenii de grau este acea particica minuscula dintr-un bob de grau care este indepartat in procesul de macinare pentru obtinerea fainii albe si reprezinta 2% din volumul unui bob (cred ca va imaginati cat de mic poate sa fie), aceasta parte reprezentand singura parte nutritiva din grau, gasindu-se in faina integrala. De aceea, painea integrala este considerata cea mai sanatoasa pentru noi.
2E-PROD va ofera pachete cu germeni de grau in cantitate de 300g la pretul de doar 2 lei/pachet. In scop informativ, pentru cei care nu stiu, pentru a se produce 300g de germeni de grau, este nevoie de 30 de kg de grau boabe si in ciuda acestui lucru, nu este deloc scump un pachet cu germeni de grau. Acesta este mai activ decat orice leguma si orice fruct de pe piata, continand 23 de substante nutritive iar gustul se aseamana, usor, cu cel de nuca. Acesta se poate consuma in forma in care este sau puteti adauga in paine (in cazul in care faceti paine acasa), in iaurt, in chiftele, in salate, cornuri s.a.m.d. Acesta are un efect benefic asupra sanatatii organismului nostru, continand o cantitate ridicata de magneziu, zinc, vitamine (A,E,B1, B2,B3), potasiu, fosfor, acid folic si multe altele, scazand riscul de diabet, poate fi folosit in dieta, consolideaza sistemul imunitar si reduce riscul de aparitie a unor boli de inima.
Natura a avut intotdeauna grija de noi prin ceea ce ne ofera. Sanatatea noastra nu cunostea puncte sensibile, pe vremuri, cand oamenii se "tratau" numai cu produse naturale/din natura.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.