La ce este bun uleiul de catina?

06:38:00
In acest articol am sa va vorbesc despre uleiul de catina si beneficiile acestuia. In prima faza, ce este catina? Unii dintre voi v-ati intrebat acest lucru imediat ce-ati citit titlul articolului. Catina este un arbust care creste in palcuri, avand o inaltime maxima de 5 metri iar ramurile acestuia contin spini pentru aparare. Acest arbust nu se gaseste in zona noastra de campie. Acesta creste in zonele muntoase. Uleiul de catina se foloseste in tratarea problemelor la nivelul pielii, cum ar fi: uscaciunea, mancarimile si eczemele. Acesta mai este utilizat si in tratarea problemelor mai severe de sanatate, cum ar fi: ulcer gastric, diareea, urticaria, reumatismul si problemele circulatorii.
Acesta este folosit in mai multe scopuri medicinale iar pentru mai multe detalii, va invit sa intrebati un medic specialist.
Se spune ca fiecare locuinta trebuie sa aiba ulei de catina in trusa medicinala. Pretul acestuia este foarte scazut si este foarte usor de gasit in tara noastra. 2E-PROD.RO va ofera ulei de catina 100% natural la pretul de doar 37 lei sticla de 100ml.
Acest ulei este calitativ, obtinut doar prin prelucrarea catinei si fara alte adaosuri. Pe sticluta scrie toate aceste lucruri, alaturi de vitaminele pe care acesta le contine.
Consider ca oamenii care au anumite probleme de sanatate, la fiecare semn sa nu mai fuga rapid la doctorul de familie pentru a primi medicamente (chimicale) ca tratament, cand pot apela la uleiul de catina si la efectele benefice ale acestuia. Poti fi propriul doctor, incapand prin a sti ce este mai bine pentru corpul tau si ce nu. Cred ca fiind mai atenti cu noi, putem descoperi mai multe lucruri decat pot "citi" medicii. Noi ar trebui sa ne stim cat mai bine propriul organism si sa-l tratam cu lucrurile cele mai benefice lui.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.