Accesorii pentru sistemul tau de supraveghere

10:51:00
     "Lumea s-a schimbat", o spunea artistul Cheloo in ultima sa piesa aparuta pe canalul lor oficial de YouTube. Totul a devenit nesigur, oamenii nu mai au valori morale si din pricina asta se intampla anumite evenimente neplacute. Aceste lucruri ne fac sa nu mai avem incredere in ei, sa nu le mai spunem anumite lucruri si, mai mult de atat, ne determina sa monitorizam situatia, urmarindu-le activitatea.
       Folosind camerele video de supraveghere s-au filmat cele mai surprinzatoare spargeri, cele mai brutale activitati de distrugere, bone care bat copii, violente in scoli s.a.m.d. Acestea reprezinta o importanta virala intr-un proces.
       Exista doua posibilitati de a avea un sistem de supraveghere bine pus la punct: sa-l inchiriem sau sa-l cumparam.
       Prima varianta nu ne ajuta deloc din punct de vedere financiar, fiind nevoiti sa platim o chirie lunara catre o firma care ofera toata aparatura necesara contra cost, cand putem sa cumparam cateva camere video de calitate HD cu infrarosu, cablu, accesorii pentru sisteme de supraveghere necesare prinderii si pozitionarii coreste si un HDD extern pentru stocare.
      Singurul lucru de care mai este nevoie este o conexiune de internet care sa ne permita sa configuram si sa instalam reteaua pentru transmiterea de continut video live. De asemenea, putem verifica ce se intampla in lipsa noastra folosind telefonul mobil.
      Suntem in permanenta conectati la locuinta noastra, indiferent ca suntem plecati la lucru, in vacanta sau, pur si simplu, plecati de acasa, putem sta fara griji in ceea ce priveste siguranta locuintei.
      Consider aceasta miscare un mare avantaj pentru linistea fiecarei persoane. In urma cu peste douazeci de ani, aceasta posibilitate nu exista iar rata de spargere a locuintelor era destul de ridicata, urmand ca aceste cifre sa se diminueze de indata ce a aparut posibilitatea instalarii sistemelor de supraveghere.

                               Cat de mult conteaza, pentru tine, siguranta locuintei tale?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.