Apa potabila curata pentru o viata sanatoasa

11:47:00
       Scapa de calcar!

          Dedurizatoarele pentru apa potabila sunt potrivite pentru a avea o apa curata de baut. In plus, dedurizatoarele pentru apa sunt excelente nu numai pentru apa potabila, ci si pentru apa de uz casnic. Apa dura poate face ravagii intregii instalatii de apa si apoi aparatelor care folosesc apa de la retea.
In general, suntem obisnuiti sa consumam apa de la robinet, care este plina de bacterii si aproape de a trece pragul de a nu fi potabila, mai ales in Bucuresti, apa potabila reprezinta o mare problema.
Majoritatea oamenilor cumpara sticle si bidoane de apa potabila din supermarketuri, dar pana cand? Ce-ar fi sa facem un calcul minor si sa vedem cati bani ajungem sa dam pe apa, daca ne raportam la o perioada precum...zece ani?
         Constat, cu stupoare, ca o multime de bani intra in buzunarele marilor magnati, conducatori de supermarket-uri iar singurul lucru cu care ne-am ales a fost faptul ca am avut ce consuma, dar de ce nu facem o investitie proprie si de moment pentru o perioada nedeterminata de timp?
         Exista aparate care curata apa, purtand numele de "dedurizator" Acestea au filtre speciale care ajuta in procesul de dedurizare a apei potabile. Acestea functioneaza precum un filtru cu o capacitate ridicata de filtrare a apei, reusind ca in cana noastra sa ajunga doar apa curata, ideala pentru consum.
      Nu doar alimentatia joaca un rol important in mentinerea sanatatii. Cat de des auzim replica "Consuma minim 2 litri de lichide pe zi'' la televizor? Acestia nu fac referire la vin, bere sau sucuri, care sunt si ele tot lichide ci la apa. Ea reprezinta izvorul sanatatii noastre si joaca cel mai important rol. Daca de aceasta nu avem grija ce consumam, inseamna ca nu putem avea grija de noi si de cei din jurul nostru.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.