Produse dedicate pentru copii

04:01:00
     In momentul in care devenim parinti, deja viata noastra se schimba. Invatam lucruri noi despre care doar ne-au povestit parintii si incepem sa descoperim o noua lume, cea a copilului. Nu suntem niciodata pregatiti pentru asta, dar cu toate astea, intervenim, de fiecare data, atunci cand este nevoie si o facem bine datorita instinctului nostru matern sau patern.
Intrarea celui de al treilea membru in familie se face cu mare fast, fiind un motiv intemeiat de sarbatoare. Acesta reprezinta rodul iubirii dintre parinti si mai stabileste un pilon fix la constituirea temeliei familiei.
     Deja am ajuns la alt nivel iar toata atentia este acordata copilului, fiind foarte firav si avand necesitati mai speciale, trebuie ingrijit cu mare atentie si oferite toate conditiile. 
Atunci cand fac referire la faptul ca un copil trebuie ingrijit, nu ma gandesc doar la nevoile de baza, cum ar fi hrana, dormitul etc., ci fac referire la orice detaliu minor care poate face diferenta. De obicei, copiii sunt asezati, uneori, in patul parintilor, care se poate dovedi, o sursa externa de microbi pentru acesta. Este de preferat sa existe o saltea cu husa din bumbac din cosos integral care are capacitatea de colectare a bacteriilor mult mai scazuta decat o saltea obisnuita sau o saltea cocos din suma hrisca, fiind foarte moale si are o suprafata mult mai fina, special adaptata pentru pielea fina a bebelusului.
     Pentru un copil, centrul universului sau il reprezinta parintii. Ei sunt cei care stiu tot, ei sunt cei care pot oferi primul ajutor, ei sunt cei care au grija de copil, ei sunt primii prieteni ai acestuia, ei sunt exemplul de viata demn de urmat. Pe locul 2 in viata copiilor sta locul in care acestia isi desfasoara activitatea, sau mai bine zis, teritoriul. Acesta trebuie sa fie frumos amenajat si sa contina toate elementele necesare pentru o activitate optima si placuta.
  Sa fii copil inseamna sa traiesti in cea mai frumoasa perioada a vietii. Inseamna sa ai o viata fara griji, fara probleme, in care stii sa te bucuri de fiecare lucru simplu, in care ii pretuiesti la maxim pe cei din jurul tau, in care joaca are un rol foarte important in viata ta si in care inveti o multitudine de noutati legate de tine si viata celor din jur.

     Imi doresc sa redevin copil, desi stiu ca nu este posibil insa, in fiecare dintre noi, se afla un suflet de copil si este recomandat sa nu-l tinem ascuns fiindca numai asa vom sti sa ne bucuram de micile placeri ale vietii la capacitate maxima.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.