Mobila pentru dormitor PremiaMob

06:57:00
      Mobila pentru dormitor PremiaMob
     
      Mobila in sine este o arta, la fel si proiectarea acesteia. As intreba lumea pe strada cum si-au ales mobila pentru locuinta lor. Sunt foarte curios sa aflu sute de raspunsuri in aceasta privinta. Marea majoritate si-a ales mobila in functie de buget, fiindca stim cu totii ca avem probleme cu banii (unii dintre noi), si apoi preferintele vizuale. "Gusturile nu se discuta", ar spune unii insa in ceea ce priveste piesele de mobilier sunt un critic de...mobilier. Nu este de ajuns ca piesa de mobilier cumparata sa fie ieftina sau scumpa sau sa arate bine sau nu. Toate piesele de mobilier arata bine si difera doar pretul intre ele datorita calitatii mai ridicate sau mai scazute a materialului din care au fost confectionate.

      Conteaza foarte mult ca piesa de mobilier sa arate bine in acea camera in care o asezam si sa se asorteze cu celelalte lucruri. De exemplu, nu poti pune o piesa de mobilier neagra intr-o camera cu peretii verzi si celelalte lucruri din camera sa fie rosii, albastre, galbene s.a.m.d., tine de estetic si placut. Daca tie iti place inseamna ca esti un artist mobilier abstract pe care noi nu-l pricepem, dar mai mult ca sigur nu te-ai priceput deloc cand ai cumparat si ai cumparat ce ti-a iesit in ochi si se potrivea buzunarului tau, ca valoare monetara vorbim, dar nu conteaza sa-ti placa doar tie.

       Ne pasesc pragul o multime de oameni: membrii ai familiei, cunostinte, colegi de serviciu si prieteni. Acestia au acces la locuinta ta si pot observa si ei aceasta...nepotrivire. Pe Premiamob.ro  gasesti cea mai variata gama de produse de mobilier ideale pentru locuinta ta, cat sa satisfaca si cel mai pretentios client, la cel mai bun pret. Acestia, pe langa faptul ca se gandesc la ce ai nevoie, se gandesc si la buzunarul tau pentru a te putea bucura de mobila de calitate la un pret cat mai decent. Cine se mai gandeste in ziua de azi la client cand marea majoritate isi urmaresc doar interesul financiar propriu? Daca ei se gandesc la tine, atunci e si randul tau sa te gandesti la ei ca muncesc pentru tine si te-asteapta cu bratele deschise pentru a cumpara de la ei.

      Cele mai cautate trei produse sunt:
1. Pat Matilda pentru dormitor - http://www.premiamob.ro/pat-matilda/ - datorita design-ului rustic, adaptabil cu decorul interior si foarte comod.
2. Noptiera Fiona - http://www.premiamob.ro/noptiera-fiona/ - Pastrand aceeasi nuanta de rustic si o forma dinamica, usoara pentru ridicare si incapatoare ca spatiu dedicat lucrurilor personale, noptiera Fiona reuseste sa impresioneze cumparatorii si sa fie una din cele mai cautate piese de mobilier pentru dormitor.
3. Pat Veronica - http://www.premiamob.ro/pat-veronica/ - o alternativa la "patul Matilda", parasind stilul rustic, patul de o singura persoana "Veronica" reuseste sa impresioneze prin design-ul modern cu capete usor curbate si cadrul metalic rezistent.

       Daca te-ai decis in privinta mobilierului, a ramas doar sa plasezi comanda pe site si in 48 de ore ai mobila direct la tine acasa.


Contact:
Telefon fix: 0262 349 144
Telefon mobil: 0748 119 453

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.