Cumparam sau reparam?

10:34:00
      Problema generala: Cumparam ceva nou sau reparam?

      Este o intrebare pe care si-o pune fiecare iar cum romanii sunt foarte economici la bani si asta nu datorita faptului ca doresc sa puna un ban de o parte pentru a achizitiona ceva mult dorit ci datorita faptului ca este zgarcit si da banii pe bautura, alegem reparam.
      Nu este un lucru rau in asta, fiindca o reparatie realizata corespunzator poate asigura pana la zece ani de viata a masinii de spalat. Asadar, intrebarea mea este: Are rost sa dau o multime de bani pe o masina de spalat noua cand pot sa o repar si sa-i prelungesc viata cu aproape inca zece ani?
      O companie certificata asigura reparatii masini de spalat la cel mai inalt nivel, oferind garantie asupra lucrarii efectuate.
      Nu incurajam reparatiile la service-urile de cartier! Nea Gica care se pricepe el la toate, de se baga sa repare un televizor, un aspirator cat si o masina de spalat nu va lucra niciodata corespunzator, neavand toate cunostintele de baza si ustensilele necesare. Acesta nu poate oferi nici o garantie asupra lucrarii si nu poate asigura originalitatea pieselor de inlocuit.
Incercarea clientului este de a iesi cat mai ieftin la toata aceasta afacere si ca service-ul sa fie cat mai aproape de casa. Daca avem produsul in garantie, reparatia este gratuita!
Incercati sa apelati, de fiecare data, la un service masini de spalat autorizat care se observa dupa certificatul de functionare si se poate regasi pe certificatul de garantie la masinii de spalat pe care il aveti acasa, trecut la sectiunea ''Service-uri partenere''.
      Vom respecta normele de conduita si cele ale alegerilor bine facute in momentul in care vom aprecia calitatea in defavoarea oricarui alt criteriu. O masina de spalat, de calitate, se intretine folosind produse de curatare corespunzatoare si se repara, in caz de defectiune, intr-un service autorizat.
      Daca ai avut rabdarea necesara de a citi acest articol informativ, doresc sa aflu daca te-am influentat in luarea unor decizii de viitor in ceea ce priveste masina de spalat pe care o ai acasa sau nu. Daca da, in ce masura?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.