Ferma - o afacere de viitor

01:23:00

O afacere de viitor, ferma de porci va functiona mai bine daca este amplasata in hale metalice
 
     Cine a trait la tara, la bunici, stie prea bine ca o gospodarie care are si animale este o gospodarie bogata. Animalele iti dau tot ce ai nevoie ca sa te hranesti cum trebuie, nu au nevoie de prea multa ingrijire, se pot sacrifica de sarbatori sau la un eveniment important, se pot vinde atunci cand apar probleme financiare.
 
      Cea mai rentabila afacere cu animale este cea cu porcine. Porcii nu au prea multe cerinte in privinta hranei, proprietarii ii pot creste foarte bine si la o casa mai mica, si la o casa mai mare, porcinele se inmultesc rapid si puteti vinde purcelusi sau purceii mai mari.
 
       Carnea de porc e foarte cautata, dintr-un porc taiat puteti sa preparati o multime de mancare, porcii nu sunt asa de scumpi la cumparare asa ca va puteti face chiar si o Fermă de porci. Daca va ganditi la aceasta ultima idee este bine sa stiti ca porcii, chiar daca par ca nu prea tin la igiena lor, trebuie sa aiba conditii cat mai bune pentru a putea creste si a avea o carne cat mai frageda si mai gustoasa.
 
        Depinde foarte mult de ce mancare primesc, cum arata locul unde stau, cat de des sunt curatati si verificati sa nu fie bolnavi, ce fel de apa beau. Porcinele sunt destul de sensibile la schimbari de temperatura si de umiditate asa ca ar trebui sa aveti un mediu constant in care acestia sa se dezvolte si sa aiba grija de urmasii lor. Suprafetele pe care se cresc porcii trebuie sa fie mari deoarece foarte stabil.
 
       Halele metalice au aerisire foarte buna si se curata rapid si eficient, se pot extinde oricat de mult
 
      O solutie pentru o Fermă de porci cu niste conditii excelente pentru toate porcinele din interior este hala metalica. Ea poate fi oricat de mare, se poate extinde atunci cand efectivele de porcine se maresc, aerisirea este foarte buna, se mai pot monta instalatii speciale de aerisire si filtrare, iluminatul natural e posibil prin intermediul geamurilor amplasate la orice nivel.
       Furajele se pot distribui prin sisteme speciale, ascunse privirii, distribuirea e automata, tuburile ascunse in acoperis sunt modalitatea cea mai buna pentru a da mancare animalelor, porcinele nu vor fi incomodate de prezenta unor zone speciale de mancat cu foarte multe sisteme inghesuite in spatiul lor.
       Peretii halelor metalice pentru porci pot fi izolati suplimentar, izolatia standard e facut cu panouri sandwich cu prindere invizibila, aerul circula in toata hala cu ajutorul grilelor de ventilatie din panourile laterale.
       Cu halele metalice nicio idee nu ramane nepusa in practica, aceste structuri permit orice aplicatii pentru o ferma cat mai moderna, animalele pot avea spatii separate, zone unde sa stea doar scroafele cu purcelusii micuti, zone pentru masculi sau doar pentru purceii tineri.
       De asemenea, halele metalice permit o mai mare flexibilitate la nivelul structurii intregii constructii asa ca forma fermei poate varia, la fel dimensiunile, fara a afecta siguranta si confortul porcinelor din interior. Per total halele pentru porci raman o alegere perfecta indiferent de efectivul de porcine, pot fi igienizate corespunzator, rezista bine la orice schimbare a conditiilor meteo, pot fi transformate la nevoie in functie de necesitatile fiecarei afaceri.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.