Animalul de casa ideal pentru un copil

05:26:00
Acest articol nu o sa fie un tutorial despre cum sa-ti alegi animanul de casa ideal pentru un copil ci ce responsabilitati avem atunci cand ne luam un animal de companie. Conform unor sondaje, majoritatea copiilor aleg pisicile ca animal de companie, in defavoarea cainilor. Insa nu este de ajuns ca copilul sa-si doreasca un animal de casa. Ca parinti, trebuie sa vorbim cu el si sa-i explicam ca acesta include si anumite responsabilitati, cum ar fi: curatarea laditei de mizerie, asigurarea de mancare si apa permanent, acordarea de atentie si iubire.
Se creeaza o legatura foarte stransa intre copil si animalul de companie inca din primul moment iar acesta doreste sa-l aiba aproape mai tot timpul, insa pentru a ne bucura cat mai mult de prietenul nostru, trebuie sa avem grija de el. Acesta trebuie hidratat si hranit corespunzator. Sanatatea primeaza iar pentruanimale.ro iti ofera o gama variata de cele mai bune produse in materie de hrana pentru animalul tau de companie. Una dintre cele mai cumparate si apreciate de cumparator este mancarea pentru caini si pisici Taste of the Wild care asigura doza dilnica de proteine, glucide, lipide si vitamine, animalului tau de companie.
Resturile noastre de mancare nu sunt bune pentru animalul de companie, de aceea, nu recomand nimanui, nici copiilor si nici adultilor, sa-si hraneasca animalele cu resturi de mancare. Nu numai pentru faptul ca mancarea noastra nu este capabila sa-i asigure animalului cele necesare organismului dar poate deveni periculoasa pentru sanatatea si viata lui. Au existat si exista animale care ajung la medicul veterinar bolnave din pricina tratarii necorespunzatoare. Informarea reprezinta primul pas pentru hranirea corespunzatoare.
Luand la cunostinta informatiile de mai sus in privinta hranirii, te poti bucura pentru o perioada mai indelungata de un animal de casa frumos si sanatos. Hraneste-l, nu-i da doar sa manance!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.