Sustinem tinerii artisti?

01:49:00
Sa fii artist, in ziua de astazi, inseamna sa nu prea fi sustinut. Aproape nimeni nu-i sustine pe tinerii artisti fiindca se tot cauta muncitori pentru piata de munca iar daca esti mai special, esti privit altfel. Asta mi se intampla si mie. Cine ma sustine ca scriu carti? Chiar daca am o revista de cultura si sapte carti publicate, tot nu ma sustine nimeni. Artistii au o alta viziune asupra lucrurilor si-si exprima fizic sentimentele prin scris, desen, pictura, muzica s.a.m.d. Cumva, scriind acest articol, spun din propria experienta si imi este greu sa raman impartial.
Artistii care fac pictura ii consider cei mai demn de respectat fiindca, sa pui viata pe panza, insemna sa pui sentimente si pasiune. Inseamna sa te deschizi prin arta si sa exprimi pentru a fi inteles de ceilalti. Nu oricine poate picta, indiferent de cati ani de Scoala de Arte are in spate. Unde exista talent, scoala doar perfectioneaza. Unde nu exista talent, scoala nu conteaza.
Insa pentru tinerii artisti, exista alternative create de oameni minunati, sustinatori ai artei, pentru a fi sprijiniti. Daca esti pictor, pe OnlineArts.ro ai posibilitatea sa-ti expui creatiile si sa le vinzi la un pret stabilit de tine. Inca de cand accesam pagina, suntem intampinati de picturi cu flori realizate de alti artisti in domeniu.
Ce putem face noi pentru acestia? Sa le spunem o vorba buna, sa-i sustinem moral, sa-i sprijinim financiar (daca putem) si sa-i incurajam pentru ceea ce fac. Pictura este arta cuvintelor in imagini si putini o stapanesc. Nu taiati aripile nici-unui copil care vrea sa faca Scoala sau Facultatea de Arte pentru a ajunge pictor. Artistii ne reprezinta si ne fac sa ne mandrim cu ei atunci cand ajung pe podium cu munca lor.
Urmandu-ti visul, vei ajunge sa cunosti oportunitati in viata de a face ceea ce-ti place si a putea trai din asta.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.