Haine femei? Cum ar trebui sa se imbrace acestea?

04:58:00


Astazi facem o ora de conduita vestimentara a doamnelor, raportandu-ne la doamnele "de capitala" cu care ne intalnim pe strada. Contactul vizual este intotdeauna primul, inainte de a intra in vorba cu cineva, mai intai vedem persoana si o analizam. Eu sunt un analizator perspicace. De fiecare data cand am ocazia (de obicei la metrou) stau si analizez oamenii, comportamentul acestora dar si hainele pe care le poarta, in special femeile. Tinerele, in general, sunt imbracate la moda cu hainele corespunzatoare. Bineinteles, existand si exceptii. Adica, daca vezi o fata imbraca asa (ca-n imaginea de mai jos), ti se pare in regula fiindca e o tinuta clasica si shic in acelasi timp. Este o tinuta confortabila care merge in orice mediu, atat pe strada cat si intr-o institutie.



Nu sunt bine venite niciodata culorile tipatoare pe strada, mai ales daca alegi haine mulate pe tine si se-ntampla sa ai ceva kilograme in plus. Nu aduce nici-un confort placut ochiului privitorului, poate doar disconfort. In acest caz, este recomandat sa porti haine un pic mai largi pentru a acoperi, cat de cat, surplusul de kilograme sau poti, pentru binele tau, sa incerci sa mai dai jos din kilograme si atunci poti sa porti haine mai mici.
Am mai observat faptul ca femeile isi asorteaza culoarea hainelor cu culoarea parului, cu pantofii sau cu accesoriile. Prima impresie conteaza iar asta le face sa doreasca sa arate bine atunci cand ies din casa. Din punctul meu de vedere, femeia este o fiinta minunata care merita descoperita si nu inteleg importanta sporita data hainelor cand cele mai frumoase momente din viata le petrecem fara haine pe noi.
Dorinta femeilor de a arata bine se duce si spre o alta latura: aceea de a agata pe strada. Acestea imbraca haine cat mai sexy, mai decoltate si semi-transparente pentru ca barbatii sa intoarca privirile dupa ele pe strada sau in club. Este o strategie foarte buna care se practica frecvent si tine, insa nu este de ajuns sa arati bine. Daca mizezi doar pe frumusetea fizica, atunci inseamna ca ai ramas fara inteligenta. Nu hainele il fac pe om dar il definesc. Arata-mi ce haine porti, ca sa-ti arat cine esti.
Daca vrei sa citesti cateva sfaturi si trucuri legate de vestimentatia ta pentru aceasta iarna, te invit sa dai click pe urmatorul link: http://www.cosmopolitan.ro/fashion/haina-de-blana-ecologica-trucuri-de-stil-2155076

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.