Ce sunt saltelele ortopedice?

03:36:00
Dupa cum am spus intr-un articol anterior, de cel mai bun somn ne bucuram daca dormim pe o saltea de calitate. Acestea sunt menite sa ofere un grad ridicat de confort si relaxare corpului. Saltelele sunt de mai multe feluri: saltele cu apa, saltele cu burete, saltele gonflabile, saltele cu arcuri, saltele ortopedice s.a.m.d.
Astazi o sa atrag atentia asupra saltelelor ortopedice. Oamenii s-au gandit cum pot sa imbine confortul pentru somn cu terapia ortopedica. Din aceasta idee au luat nastere acest tip de saltele.
O saltea ortopedica moale asigura pozitionarea corecta a corpului in timpul somnului. Acestea sunt recomandate persoanelor care sufera de dureri de spate, gat sau umeri. De multe ori, acest tip de saltele sunt recomandate de medicul specialist.
Targul de mobila online, Tamos va ofera o gama variata de saltele ortopedice din arcuri sau confectionate din diferite materiale, la cel mai avantajos pret. Insa cand vine vorba de sanatatea noastra, consider ca lucrurile nu mai au pret. In functie de materialul din care este confectionata salteaua se raporteaza si durata de viata a acesteia. In general, o saltea primeste o garantie de doi ani la cumparare. Aceasta detine un certificat de asigurare a calitatii care atesta efectele optime pe care salteaua o ofera.
Durata de viata a saltelei depinde si de felul in care ne "comportam" cu ea si o ingrijim. O saltea ortopedica nu trebuie indoita, se curata frecvent cu aspiratorul, este recomandata folosirea unei huse de protectie, se recomanda intoarcerea acesteia pe partea opusa la o anumita perioada de timp pentru a se evita uzura s.a.m.d. Pentru mai multe detalii despre intretinerea unei saltele ortopedice primesti la cumpararea uneia prin manualul cu instructiuni de utilizare.


Dormi asa cum se cuvine si benefic pentru tine
Cu o saltea de calitate...una care te ţine.
Are grija de sanatatea ta, te odihnesti, te protejeaza
Foloseste-o cu drag pana se uzeaza.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.