Activitati de team building

03:34:00


Inca de la scoala generala suntem invatati ca: "Unde-s multi, puterea creste iar dusmanul nu sporeste!" si, mai pe scurt, asta inseamna activitatea de team building, adica activitatea in echipa.
Nu poti face de unul singur ceea ce poti face in echipa. Atunci cand esti demoralizat, vei gasi motivare si puterea de a continua in colegii tai, care vor fi langa tine, te vor ridica si te vor sustine. In felul acesta inveti ce rol are fiecare membru al echipei, cat de important este rolul tau acolo, deciziile se iau intotdeauna in grup sau liderul grupului ia decizia dupa ce a ascultat parerea tuturor membrilor grupului si felul cum functioneaza si se construieste o echipa.
O echipa inseamna munca la comun, efort la comun, decizii luate impreuna, motivare, organizare, structurarea activitatilor si buna comunicare intre membrii acestia. Acestea sunt primele lucruri care stau la baza unei echipe. Atunci cand un membru al echipei nu este in dispozitia necesara de a continua, nici restul echipei nu o face. Nu exista abandon in cadrul unei echipe. Fiecare membru este important iar, in cadrul unei echipe, nu exista tu sau eu, exista doar...noi.
Anumite activitati de team building sporesc increderea dintre membrii si ajuta la sudarea acesteia. De la activitate pana la relaxare nu este un pas prea mare pentru ca si aceasta activitate se face la comun. Dupa ce echipa a muncit la realizarea unei activitati sau proiect, au dreptul la momentele lor de relaxare in care se pot bucura impreuna de timpul liber pe care-l au la dispozitie.
Rezultatul final este tinta si obiectul unei echipe. Procesul este doar modalitatea de lucru si etapele prin care trece echipa pentru a ajunge la rezultatul final. Atunci cand se culeg roadele muncii, grupul de oameni a trecut intregul test pentru a putea fi considerat, in adevaratul sens al cuvantului, o echipa.
Vertical Adventure iti explica si te ajuta in procesul de formare a unei echipe. Deci, ce mai astepti?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.