Care sunt accesoriile de bucatarie de care ai nevoie?

02:00:00


Bucataria este locul in care petrecem o mare parte din timp, mai ales noi cei care punem pret pe mancarea gatita acasa decat pe cea semipreparata. Personal, prefer sa-mi gatesc mancarea folosind alimente naturale, decat sa cumpar din supermarket anumite produse.
Nu este de ajuns sa fiu un bun bucatar daca nu am accesoriile de bucatarie necesare sa ma ajute.
Intr-o bucatarie sunt de nelipsit: un cleste pentru paste, un feliator de paine, un storcator de fructe, un deschizator de conserve si un suport pentru condimente. O perioada din viata mea am crescut la bunici, apoi la parinti si puneau condimentele in borcane, dar nu este atat de igienic (cu trecerea timpului) si nici prea estetic. Daca ei asta aveau la dispozitie atunci, asta foloseau. Acum exista suporturi pentru condimente care ma ajuta in organizarea condimentelor si depozitarea lor corespunzatoare pentru a ocupa cat mai putin spatiu.
Aceste accesorii pentru bucatarie ieftine sunt la indemana oricui in cadrul magazinului online Diqis, menit sa-ti puna la dispozitie cea mai variata gama de produse si accesorii pentru bucatarie la cel mai bun pret.
Pentru a fi un "chef" in bucatarie, trebuie sa ai organizat "spatiul de lucru" pentru a arata o doza de profesionalism in ceea ce faci, chiar daca gatesti la tine acasa, la un prieten sau in orice alt loc. Este vorba de o buna organizare si disciplina la locul de munca. Insa, in toata organizarea pe care o faci, nu trebuie sa uiti un lucru, atunci cand gatesti, indiferent de felul de mancare, sa nu uiti sa adaugi ingredientul secret: iubirea. Personal, prefer ca in bucatarie sa nu fiu singur, ci cu persoana iubita si impartim sarcinile. Unde e iubire si mancarea iese mai gustoasa. Pofta buna!


Care sunt accesoriile pe care le consideri de nelipsit din bucataria ta?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.