Dormi relaxat pe somiera?

04:40:00
Astazi o sa va vorbesc despre somiera, dar cum unii dintre voi nu stiti ce este o somiera, vreau sa incep prin a va spune ce este una. Conform D.E.X.-ului, somiera este o "retea elastica de sarma, arcuri etc. fixata pe cadrul patului, peste care se aseaza salteaua."
Acestea trebuie realizate dintr-un material foarte stabil si solid pentru a mentine salteaua si greutatea corporala a celor care dorm in acel pat. Aceasta trebuie sa aiba dimensiunile necesare pentru a fi fixata pe cadranul patului nostru. Nu exista somiere "universale", cum nici dimensiunile paturilor nu sunt..."universale".
In functie de dorintele noastre, putem cumpara o somiera ieftina de la Tamos, targul online de mobila, care te asteapta cu cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi, pe care sa o instalam pe cadranul patului nostru. Misiunea acesteia este unica si importanta, dar nu inseamna ca doar ea sta la baza unui somn linistit, ci si salteaua.
Pentru a avea parte de un somn bun, trebuie sa stam comozi pe o suprafata moale, dar in acelasi timp, dreapta pe care sa ne simtim relaxati. Prezenta unei somiere de proasta calitate care se poate deforma inseamna creare de denivelari la nivelul patului, chiar daca avem salteaua, care "teoretic, ne ofera suprafata aceea dreapta. Exista si inversul, in care avem o somiera buna si o saltea de proasta calitate. Efectul final este acelasi, de aceea trebuie sa fim atenti la ceea ce cumparam. Insa, somierele de la Tamos detin un certificat de asigurare a calitatii produsului si beneficiaza de o garantie a produsului de 24 luni.
O somiera este foarte durabila, trecand cu brio cu mult peste garantia de 24 luni oferita de magazinul online. Aceasta poate sustine cu succes una, doua, trei sau chiar patru persoane, indiferent de greutatea corporala si marimea acesteia.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.