Sf.Valentin in casele indragostitilor

13:01:00


Uite ca ne bate la usa Sf. Valentin, sarbatoarea americana care i-a cucerit pe romani, 14 februarie - ziua in care ne aratam si ne dovedim iubirea fata de persoana draga noua. Sunt de parere ca nu trebuie sa existe neaparat un eveniment pentru a ne dovedi iubirea si pentru a face cadouri persoanei iubite. Consider ca putem face oricand acest gest si de fiecare data trebuie facut din inima, dar cum exista o sarbatooare pentru orice, trebuie sa existe si o sarbatoare simbolica a iubirii. Care este simbolul iubirii? O inima? Da, este si asta, dar nu doar atat. Ce-ti spune urmatoarele cuvinte: lenjerii de pat? Credeti ca acestea pot deveni un simbol al iubirii anul acesta?
Sunt de parere ca sunt mult mai semnificative si realiste decat o inima, fiindca lenjeriile de pat sunt martore la dragostea dintre doua persoane care se iubesc foarte mult. Ele sunt acolo, mereu pregatite sa ofere confort si aspect placut. Anul acesta, putem face o traditie din asta. Ii putem convinge pe oameni ca de Sf. Valentin sa-si cumpere lenjerii de pat. In plus, daca faci acest lucru in perioada aceasta, ai parte de o surpriza foarte placuta.
Orice persoana care comanda in aceasta perioada produse aflate in promotia 1+1 gratis intra automat in concurs si are sansa de a castiga un pandant de aur de 14 k, in forma de inima. Castigatorii vor fi anuntati pe 13 februarie, iar pe 14 februarie vor primi premiile prin curierat. Promotia este valabila doar in perioada 1-12 februarie 2015. Asa ca daca vrei sa te bucuri de aceasta promotie si sa intrii in concurs, grabeste-te si plaseaza o comanda. Asta te va face sa te simti de doua ori mai norocos si mai...implinit fiindca doar impreuna cu persoana iubita te poti bucura in noapte de Sf.Valentin de o seara frumoasa petrecuta in doi pe aceste lenjerii de pat. Acestea fiind spuse, cred ca v-am dat o mana de ajutor despre cum trebuie sa arate o seara romantica intre voi si cum trebuie sa decurga lucrurile in intimitate in noaptea Sf.Valentin. Uneori, aceste mici detalii par nesemnificative, dar au un rol foarte important, fara sa ne dam seama. Fii mai atent la asternuturile din patul tau si asa vei stii sa te bucuri mai mult de momentele fericite din viata ta.

Va doresc ca, in aceasta perioada, sa fiti fericiti, sa va bucurati unul de celalalt si sa va iubiti mult!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.