Nu te mai tine acumulatorul?

06:59:00


Majoritatea oamenilor au trecut de la desktop-uri la laptop-uri datorita portabilitatii, manevrarii mai usoare si pentru faptul ca un laptop ocupa mult mai putin spatiu. O sa ne axam pe portabilitatea si eficienta acumulatorilor.
Atunci cand cumparam un laptop nou din magazin, de obicei, acumulatorul acestuia rezista aproximativ sase ore in lucru continuu. Cu timpul, eficienta acumulatorului scade. Exista pe internet zeci sau sute de articole in care oamenii se bat in ipoteze precum ca "daca scoti acumulatorul din laptop, ii prelungesti viata" si ca "nu e bine sa tii scos acumulatorul din laptop fiindca oricum eficienta acestuia scade si cand nu este utilizata". Deocamdata nu stim adevarul si nu cred ca-l vom stii prea curand. Eu tin in permanenta acumulatorul in laptop si asta pentru faptul ca ma ajuta in cazul penelor de curent. Stau intr-o zona in care se ia curentul zilnic de cateva ori timp de cateva secunde iar daca nu as avea acumulatorul, laptop-ul cat si munca mea s-ar duce naiba intr-o fractiune de secunda. Cu timpul, eficienta acumulatorului meu a scazut de la sase ore la patru ore si o sa mai scada. In aproximativ un an si ceva, o sa fiu nevoit sa-mi cumpar un alt acumulator.
Pentru acumulatori pentru laptop originali, te invit pe pagina magazinului online E-ACUMULATORI, locul in care gasesti acumulatori de calitate la cel mai bun pret. Rasfoieste pagina in cautarea acumulatorului ideal pentru laptop-ul tau. Calitatea se vede in eficienta acestora in timpul functionarii si asigur ca nu o sa fiti dezamagiti. De asemenea, va puteti cumpara unul in plus in cazul in care circulati mult si aveti nevoie de laptop pentru a lucra in tren sau in autobuz. Cunosc multe persoane care merg cu un al doilea acumulator in geanta atunci cand au deplasari.
Spune-mi cat te mai tine acumulatorul ca sa stiu cat mai dureaza pana-ti cumperi unul...

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.