Am auzit de Tuning Auto, ce inseamna?

06:53:00



Tuning Auto- Autolux

Baietii sunt pasionati de mici de masini si se viseaza la volanul unei masini de la varsta destul de frageda. De la masinute de jucarie, peste ani si ani, trecem la masini adevarate, in sensul complet al cuvantului. In perioada adolescentei ne potolim setea de viteza si adrenalina cu jocuri precum Need for Speed sau simulatoare auto. Mare ne este bucuria atunci cand obtinem carnetul de condus iar tati ne cumpara prima noastra masina.
Indiferent de marca masinii, aceasta vina simpla, adica vine cu dotarile si aspectul simplu din fabrica. Cum noi suntem fanatici de masini de la varsta foarte mica, dorim sa facem tuning. Schimbam farurile, punem spoiler nou, o vopsim cameleon fiindca trebuie sa iesim cu gasca sa facem liniute prin parcare, nu? Ca doar asa e la moda. Adrenalina se instaleaza in sange inca de cand privim o masina cu un aspect furios si destui cai putere la bord pentru a potoli setea de viteza. Acest lucru este precum consumul de tutun. O data ce ne apucam, cu greu ne potolim...daca ne vom potoli vreodata. Recunosc! Si eu iubesc viteza si sa fac de cap cu masina, dar pe camp, acolo unde nu pot lovi pe nimeni si nu am cum sa fiu lovit de ceva. Daca e sa patesc ceva, o patesc eu, fara sa fie nimeni altcineva implicat.
Poti sa-ti faci un tuning Auto de la Autolux de calitate prin care-i poti face invidiosi pe prietenii tai. Acestia vor saliva cand iti vor vede masina pentru prima data si cum prima impresie conteaza, ce te opreste sa faci tuning? Am observat discutii pe unele forumuri auto de pe internet in care unii se bateau in piept (precum maimutele) ca tuning-urile nu sunt legale. GRESIT! Tuning-urile sunt pana la urma modificari asupra masinii. Orice modificare adusa masinii se numeste tuning si trebuie declarata la politie pentru a fi inscrisa pe carnetul masinii cu specificatiile tehnice. Si daca vopsesti masina sau schimbi farurile, se numeste tot tuning. Luandu-ne dupa acesti "specialisti" de 14 ani care butoneaza pe forumuri, inseamna ca nu mai avem voie sa ne vopsim masina niciodata? Nu va lasati pacaliti de informatiile false care circula pe internet la aceasta ora. Tunati-va masina dupa bunul plac fiindca nu va restrictioneaza nimeni. Informati-va inainte si o sa va convingeti singuri ca nu vorbesc aiureli. Pana la urma, acesta este scopul articolului, sa informeze corect populatia in ceea ce priveste tuning-urile auto.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.