Gazduire Web Servergate

06:50:00
Salut(are) gazduire web. Defapt, stai! Site-ul nostru are gazduire web fiindca intotdeauna ne-a placut independenta si nu ne-a placut ce este gratuit fiindca ceea ce este gratuit, nu inseamna ca este si de calitate.
Am pornit acest site cu ideea de a face revista cunoscuta si de a o propulsa in mediul online spre ceva viral. Suntem inca pe drum fiindca mai avem ceva de lucru si ne perfectionam de la luna la luna. Am cautat un serviciu bun de web hosting de calitate de la Servergate la cel mai bun pret cu uptime garantat de 99,99%. Dupa lungi cautari si rasfoiri de pagini de internet, l-am gasit. Am considerat ca este ideal pentru noi si pentru ceea ce avem nevoie. Indeplineste toate conditiile, chiar si cele ce tin de cost, avand un pret foarte accesibil. Nu am mai stat pe ganduri si am comandat un pachet de gazduire web iar in termen de cateva ore, site-ul nostru a fost complet functional si operational. Implinim doi ani de activitate, deci doi ani de cand avem acest site si iata-l si-n prezent, fara ca macar sa existe o problema sau o eroare. Nu s-a intamplat niciodata sa ne pice site-ul dintr-un motiv sau altul.
Acest articol este scris din propria experienta si incerc sa recomand un serviciu de calitate pentru toti cei care isi doresc gazduire web la cel mai bun pret. Si voi cautati ceea ce noi am cautat in urma cu ceva timp. Noi am gasit, asa ca am considerat ca este meseria noastra de a va indruma spre ceva de care noi ne bucuram. Sper ca ne primiti aceste ganduri in casa voastra iar cuvintele acestea sa fie precum un sfat prietenesc si bune de urmat. Decizia o luati voi!
Cand am deschis pentru prima data un site fara serviciu de gazduire web platit, mi s-a parut inconfortabil fiindca nu puteam detine controlul absolut asupra site-ului, nu puteam detine o adresa de email personalizata, nu aveam un timp de incarcare prea bun s.a.m.d. Ce este gratuit este lucru de mantuiala. Gratuitatea ofera functionarea, dar nu va oferi performanta site-ului tau. De-a lungul timpului, am accesat site-uri cu un timp de incarcare de 12-15 secunde. Imi venea sa injur!
Pentru faptul ca am vazut cum sta treaba in tabara gratuita, am decis sa trec pe un serviciu de gazduire platit. Performanta site-ului s-a ridicat exponential iar vizibilitatea acestuia pe motoarele de cautare este foarte buna.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.