Scut Motor - Pentru ca masina ta sa fie sigura

08:22:00
Scut Motor
Revin cu un alt articol din domeniul auto. Daca in ultimul articol scris am zis ca ma veti considera nebun ca scriu atatea despre masini, acum sigur o sa spuneti ca am o pasarica la cap. Eu sunt de o alta parere: Nu am o pasarica la cap ci un intreg stol.
Masina este ca un membru al familiei. Este de nelipsit in fiecare zi din activitatea noastra zilnica. Fie ca iesim cu ea in oras, fie ca mergem la job sau ne plimbam doar, masina este utilizata zilnic. Ca orice "unealta", masina este supusa uzurii datorita timpului, conditiilor meteo, de depozitare si folosire. Cea mai importanta piesa dintr-o masina il reprezinta motorul. Acesta este, ceea ce-i putem spune, inima masinii insa ca sa ne putem bucura cat mai mult timp de masina noastra si de "sanatatea" acestuia, avem nevoie de un scut motor, menit sa protejeze "inima" masinii si sa-i ofere un grad sporit de siguranta. Integralitatea motorului este importanta pentru o functionare in conditii optime si de durata.
Cei care tin la masina lor inteleg cel mai bine aceasta situatie. Masina trebuie tratata cum se cuvine pentru a avea grija de tine si a te proteja.
Pentru faptul ca am ajuns la capitolul "protejare", din cate stim, motorul este cel mai expus in caz de accident. Este prima "piesa" care "sufera" in urma unui impact. Tocmai motorul sa fie cel care sa nu beneficieze de un scut care sa-l apere? In cazul in care circulam cu masina pe un drum de tara, plin cu gropi, scutul motor este singura posibilitate de a apara baia de ulei.
Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste acest subiect, te invit sa te documentezi gratuit facand click pe urmatorul link: http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=1533.0. Protejeaza-ti masina pentru a te bucura cat mai mult timp de ea.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.