Suspensii sport pentru masina ta

11:25:00
Suspensii Sport
Se spune ca nu esti sofer in adevaratul sens al cuvantului daca nu ai condus o Dacie. Acele modele mai vechi de Dacie care scarcaie din toate "incheieturile" si la care depunem destul efort pentru a le conduce si capabile sa ne scoata din orice drum denivelat sau de tara.
Insa fie ca vorbim despre vechile masini cat si cele noi, prima problema cu care se confrunta o masina de-a lungul timpului este din cauza uzurii iar primele care sufera de pe urma acesteia sunt suspensiile. Masina incepe sa se lase pe fata sau pe spate (de obicei pe spate) din cauza portbagajului care, de cele mai multe ori, este suprasolicitat.
Aceste arcuri, desi par foarte dure si chiar sunt foarte dure si rezistente, nu sunt vesnice. Nimic nu este vesnic pe lumea asta si tot ce este supus deteriorarii, va cere sa fie reparat sau inlocuit dupa un timp. In cazul de fata, nu se poate vorbi de reparat ci doar de inlocuit fiindca nu mai pot fi reparate. Pretul unor astfel de suspensii este foarte scazut. Daca mergem cu masina lasata pe o parte, riscam sa o lovim si sa-i creem probleme tehnice mult mai grave.
Analizand putin situatia, pot spune ca este si o senzatie neplacuta cand te urci in masina si parca esti lasat pe spate cand stai pe acel scaun. Nu este deloc confortabil si nu stiu cum unii circula ani si ani cu suspensiile aproape duse la masini. Puteti sta confortabil in inconfort? In plus, nu este deloc frumos din punct de vedere estetic, din exterior, vazand masina lasata pe o parte.
Momentan nu detin o masina, dar atunci cand o sa am, nu am sa las niciodata ca masina mea sa stea aplecata pe o parte sau pe alta doar pentru ca nu vreau sau imi e lene sa schimb suspensiile. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste suspensiile sport, te invit sa dai click pe urmatorul link: http://ro.wikipedia.org/wiki/Suspensie_%28vehicul%29

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.